Gyógyszerész, vegyész vagy biológia szak?
Húzz is innen el, nincs szükség olyan véleményére, aki vég nélkül csak azt hangoztatja, amiről lövése sincs! Szánalmas vagy, osztottad itt oldalakon keresztül a felhasználókat, hogy milyen téves a véleményük, de te persze tudod az igazat, de még csak azt sem tudtad kinyögni, hogy azt meg honnan vetted!
Járd újra a gimit, tanulj meg fogalmazni, meg érvelni, de legfőképp tanulj meg egyetemistához illően véleményt alkotni!
Rögvest válaszolok a kérdésedre, amint Te is válaszoltál az enyémekre.
Mellesleg pontosan azok miatt amiket már írtam is korábban: olyanokat állítasz, amelyek nem igazak, és bántó modorban esel másoknak, akik ezt cáfolják! És még csak azt sem tudod megindokolni, hogy miért írtad ezeket. Szerintem csak berágtál, hogy imádott szakodat lehúzták, és így akartad magadhoz ragadni a fölényt.
Viszont rendkívül hiteltelen vagy, ráadásul még irritáló is a minősíthetetlen hangnem miatt... és úgy látom, még olvasási problémáid is vannak!
"olyanokat állítasz, amelyek nem igazak, és bántó modorban esel másoknak, akik ezt cáfolják"
Ezt csinálod már nem is tudom hány napja.. miről is beszélünk? Vedd már észre magad ember! Nem is tudom ki hisz neked bármiben is, mikor baromságokat állítasz, mikor megmondják neked, hogy marhára nincs igazad, akkor meg itt puffogsz, meg elkezdesz személyeskedni, próbálod magad hűde intelligensnek beállítani magad, amiből az sül ki, hogy csak még gyerekesnek tűnsz. Végezd el a kémia szakot, meg a biológiát is, ha már ennyire ráérsz, aztán gyere vissza fröcsögni, mert addig semmilyen tapasztalatod nincs. Nekem legalább van diplomám és munkám
Látom, olvasni sem tudsz, de akkor ismét megkérlek: tényekkel támaszd alá az állításaidat.
Mivel már ezt a vitát elvesztetted, így próbálsz támadó lenni, azzal fölényt szerezni, hogy lejáratsz. Pedig ezen a ponton pontosan az lenne a legintelligensebb Tőled, ha beismernéd, hogy nem tudod bizonyítani, amiket leírtál, és elnézést kérnél modorod miatt.Innentől kezdve minden tovább támadási szándékod csak szánalmas kísérlet, ez miatt viszont egyre jobban járatod le magad.
Kamu, hogy van munkád és már lediplomáztál, mert ezt már mindjárt az első felvetésemnél írtad volna.
Így most már nem csak egy énközpontú, ocsmány modorú kislány vagy, hanem hazug is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!