Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakács szakma milyen? Aki...

Szakács szakma milyen? Aki jár, mesélne róla egy kicsit.

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem minden ismerősöm, aki szakács vagy szakácsnak tanult azt mondja, hogy maga a szakma kitanulása nagyon jó és érdekes, kreatív dolog... De maga a munkavégzés, már nem annyira, sőt egyáltalán nem. Nekem a legtöbb ismerősöm, mind egy-két év alatt hagyta is az egészet. Gondolj bele, hogy 10-12 órákat dolgozol állva egy étterem konyhájába, zsír van, olajszag van, meleg-fülledt levegő, és folyamat jön a rendelés, hogy éppen mit főzzél... Egyáltalán nem az a jópofa szórakoztató dolog, mint egy hétvégi ebéd megfőzése, ha éppen szeretsz főzni. Nekem a szakács szakmát olyan ismerőseim is megutálták, akik korábban egyenesen imádtak főzni... Persze, ha véletlen valaki már magasabb körülmények között dolgozik, akkor nem olyan vészes munka, sőt kifejezetten kreatív is tud lenni, de azért a kezdők 90%-ban valami utolsó kategóriás helyre kerülnek...
2012. szept. 24. 17:54
 2/2 Válasz25 válasza:
jobb mint a 8 órás közmunka
2012. okt. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!