Könyvtárosi szakot megéri elvégezni, lehet belőle profitálni? Úgy értem, munka lesz?
Figyelt kérdés
S ha igen, milyen képzéseket javasoltok, OKJ? Vagy annál több kell? Nyugodtan lehet linkelni is...2012. aug. 21. 13:58
1/3 anonim válasza:
30 éve vagyok könyvtáros. Ebben az évben 10 emberből 3-at elküldtek, minket meg 6 órás foglalkoztatásba soroltak át.
Ez egy Somogy megyei tízezer lakosú városban van.
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan sok könyvtárost keresnének. Nem hinném, hogy elég lenne az OKJ amikor egyetemi szak foglakozik vele: [link]
3/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy egyetemi végzettségű könyvtárost keresnek.
Az önkormányzatoknak egye kevesebb pénzből kell gazdálkodniuk.
Az első válaszoló vagyok.
pl. egyik munkatársamat azért küldték el, mert sok volt a fizetése és azt a munkakört egy könyvtárkezelői tanfolyamon végzett kolléganőm vette át, persze neki is már 10 éves munkatapasztalata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!