Mi legyek, ha nagy leszek?
Csak most leszek 10-es, de már nagyon foglalkoztat a kérdés, hogy milyen szakmát válasszak. Szeretem a történelmet, magyart, németet, angolt, viszont fordító, tolmács nem akarok lenni. Jól tanulok, 4,8-as átlagom lett év végén. Nem szeretnék olyan szakmát választani, ahol prezentálni, előadni kell valamit, ugyanis felelések előtt nagyon izgulok, ami elég nagy baj. Gondolkodtam pszichológián, amihez viszont biológia kell, amit nem szeretek.
Örülnék, ha valaki tanácsolna valamit, mindent szívesen várok.
Tudom, hogy már számtalan ilyen kérdés van, de nem találtam még meg, ami igazán érdekelne.
felvi.hu-t nézegesd bár még van időd és szerencsédre még nem aktuális
és abban a helyzetben vagyok hogy most megyek 12.-be szóval van egy minimális időm eldönteni, hogy is legyen, de még magamnak se találtam meg az "igazit"
állatok érdekelnek? vagy valamilyen töri tanár? az izgulás meg felnőtt korodra elmúlik
kicsi vagy még :)
Nem, az állatok nem érdekelnek. Tanáron is gondolkodtam már, de nem hiszem, hogy ezt a szakmát keresem.
Az izgulás meg nem hiszem, hogy elmúlna, mert már kicsi korom óta "küzdök ellene".
örülhetünk, ha azokat felveszik, akik most lesznek végzősök
így is már emelt nélkül szívhatunk
én amikor 11-es voltam teljesen más akartam lenni, mint 12-be, de 10-be és 9-be is
jófórmán minden évben más akartam lenni
sőt minden hónapban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!