Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » S. O. S. Milyen iskolába...

S. O. S. Milyen iskolába menjek? Gimiből minden irányba lehet menni? Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés
8.-ba megyek nemtudom eldönteni mi legyek, ha tudnám könnyebb lenne iskolát választani. Imádom az állatokat, de a biosz nem igazán megy tehát nem lehetek állatorvos. De azért szeretnék sokat keresni, matek megy-esetleg bankár? attól félek azt nem szeretném. Van valami ötlet? :S

2012. aug. 8. 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha jó tanuló vagy, menj gimibe, ott még lesz időd eldönteni.
2012. aug. 8. 15:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Ne most döntsd el, hogy mi akarsz lenni, mivel ilyen korban csak annyit tudtok, hogy szeretitek az állatokat és ezért állatorvosok akartok lenni. Szerintem 10-14 évesek 90%-a végig járta már ezt az utat, de aztán felnőtt. Tanulj tovább gimiben vagy középsuliban (én középsuliba jártam és sokkal keményebben tanultunk, mint az elit gimiben, többen is jutottunk be normális szakokra egyetemen)
2012. aug. 8. 15:40
 3/15 A kérdező kommentje:
(Kecskeméti vagyok)legrosszabb átlag: 4,4 legjobb: 4,9 ennyivel felvesznek? anyával beszéltem ő azt mondta elsőnek gimit aztán közgazdasági
2012. aug. 8. 15:41
 4/15 A kérdező kommentje:
közgazdasági=*középsuli ezért nem tudom eldönteni melyikbe menjek ha középsuliba megyek milyen szakokra mehetnék? valakinek ötlet?
2012. aug. 8. 15:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Jó gimnáziumból sokkal nagyobb az esély a továbbtanulásra. 4 év múlva, lehet hogy mások lesznek felsőoktatásban a siker szakok. Nyelvtanulás az, ami tutira nem felesleges tudást ad.
2012. aug. 8. 16:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, hogy középsuliba mész e vagy gimibe csak az a lényeg h jó suli legyen. Az h milyen szakra mész pedig nem feltétlenül ugyan az mint a te álomszakmád. Én pl közgére jártam és mégis info szakot választottam az egyetemen. Az osztályunkból asszem 2 ember ment közgáz szakra tovább
2012. aug. 8. 17:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm amiket megjelölök mind a 2 nagyon jó suli :)
2012. aug. 8. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:
A gimnázium is középiskola.
2012. aug. 8. 21:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Kecskeméten a Katona a legjobb (szerintem), utána a Bólyai, Bányai kb. egy szinten, a Refi sem rossz. Bár az első három inkább akkor játszik, ha reálos vagy, persze ez mind gimnázium, szóval akár milyen irányba mehetsz utána, de ezeknek a suliknak a reál tárgyak az erősségei, de a többi tárgyból is jók. Az meg, hogy mi akarsz lenni, hidd el, hogy még 12. osztályban is változni fog. Most melyik suliba jársz?
2012. aug. 8. 21:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Mátyásba nem gyenge suli 4.-ben felvételiztem Bólyaiba 24.lettem a 100-ból és most a Bólyain gondolkozok. Katona nem Refi nem hiszem Bányaiba meg nem lehet menni.
2012. aug. 9. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!