S. O. S. Milyen iskolába menjek? Gimiből minden irányba lehet menni? Mi legyek ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
8.-ba megyek nemtudom eldönteni mi legyek, ha tudnám könnyebb lenne iskolát választani. Imádom az állatokat, de a biosz nem igazán megy tehát nem lehetek állatorvos. De azért szeretnék sokat keresni, matek megy-esetleg bankár? attól félek azt nem szeretném. Van valami ötlet? :S2012. aug. 8. 15:29
11/15 anonim válasza:
Én is Mátyásos voltam:) Hát a Bányai és a Refi egy nagy kaka iskola, oda ne menj, de főleg ne a bányaiba. Nem a Katona legjobb suli, csak gondolom oda jársz/jártál, ezért mondod ezt. Ha nagyon gimibe akarsz menni, akkor a Bólyaiba menj, mert az a legjobb (pedig nem oda jártam).
12/15 A kérdező kommentje:
Most tényleg nagyon sokat segítettél köszönöm :) szerinted ha akarnak barátnőim refibe menni próbáljam másik sulira beszélni őket? Én amúgy is gimik között a Bólyait választottam ha már gimi :) tesóm Katonás imádja, de nagyon megküzd a jó eredményéért pedig ő kitűnő volt általánosban én nem bírnám a katonát :)
2012. aug. 9. 15:09
13/15 anonim válasza:
Na jó, annyira nem rossz suli a refi, csak azt vagy szereti vki, vagy nem, mert ugye istentiszteletekre kell járni stb., meg nem tudom most milyenek a tanárok, de tesóm odajárt, és őt annyira szivatta az egyik tanár, h el is jött onnan, azóta aztán lehet h más a helyzet.
Katona meg a Bólyai is jó suli, szerintem gimik közül ezek a legjobbak
14/15 anonim válasza:
Nem Katonás voltam, hanem Bányais, de tényleg a Katona a legjobb.
15/15 A kérdező kommentje:
Tehát Bólyai. És ha esetleg tesire/sportra mennék a Bólyaiban(nemtudom minek nevezik)akkor azokkal mihez tudnék kezdeni később? El lehet vele valahogy helyezkedni MO-n?
2012. aug. 9. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!