Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen munkahelyek vannak,...

Milyen munkahelyek vannak, ahol nincs szükség ezekre?

Figyelt kérdés

Ahol érettségi, egyetem, főiskola nélkül felvennék az embert?

Vagyis csak szakmunkás iskolával?

2012. júl. 26. 18:47
 1/4 A kérdező kommentje:

Mert úgy hallottam, hogy már a takarítónak is érettségi kell.

Egyébként fiú vagyok.

2012. júl. 26. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Mármint, nem takarítónőnek akarok menni. Csak szörnyű, hogy egy ilyen "egyszerű" munkához már érettségi kell.
2012. júl. 26. 18:59
 3/4 A kérdező kommentje:

[link]

Itt találtam "érettségi nélkülieket". Csak az a probléma, hogy ezekhez pontosan az kell. Pedig fent megadtam, hogy érettségi nélküli, erre csak érettségi bizonyítványost ad be. Szép egy oldal ez is.

2012. júl. 26. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

ez túlkapás hogy már a takarítónőnek is érettségi kell, nézz körül kicsit a való életben látni fogod, hogy a szakmunkás ismerőseid is dolgoznak, vagy nyolc általánossal is. Tény hogy nem álom munkák és nehezebb is találni, de akkor is vannak munkák amikhez nem kell végzettség, vagy elég a szakiskola is. Egyébként én meg olyat hallottam hogy a takarítóihoz okj kell, de ez is nonszensz. Nekem fiatal 18-24 éves takarító ismerőseim vannak a város plázájában, és senkinek sincsen semmi végzettsége....

Egyébként ilyen munkákra gondolj: mezőgazdsági munka, árufeltöltés, pénztáros, ellenőr, utcaseprés, parkgondozás, plakátragasztás, szalagmelletti munka, építkezések, takarítói munka, portás, éjjeli őr, konyhai kisegítő...

Ezek azok a munkák ahová általában nem kell végzettség és boldog boldogtalant felvesznek.

Ha meg szakmunkás végzettségben gondolkozol akkor itt van néhány tipikus, ahol szakmunkás végzettséggel dolgoznak ismerőseim és nincsen érettségijüK: kárpitos, asztalos, pincér, szakács, műkörmös, szerelő stb...

2012. júl. 28. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!