Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulás, mire mennyire...

Továbbtanulás, mire mennyire van szükség?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdem középiskolában az 5. és egyben utolsó évemet.

Angol nyelvi előkészítős voltam, előtte németet tanultam amiről B1 A nyelvvizsgám van.

Idén érettségiztem angol és informatika tárgyakból, 88% illetve 86%-s eredménnyel.

Jövőre szeretnék továbbtanulni, és a lehetőségeket nézegettem.

Ami leginkább érdekel az a had és biztonságtechnikai mérnök (ZMNE és OE), de ezek mellett állt még a jármű- és a közlekedésmérnök, viszont azt olvastam hogy az utóbbi kettő nem igazán keresett hazánkban és nagyon nehéz is elvégezni.

Ti mit gondoltok ezekről a szakokról, érdemes a had és biztonságtechnikai mérnök pályán továbbtanulni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2011. júl. 31. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne azzal törődj, hogy mi éri meg, hanem csináld azt, amit szeretnél, mert jó esetben ezt fogod csinálni 40 évig, szal nem árt, ha szereted a szakmád.

Megnéztem az álláshirdetéseket - keresnek bztonságtechnikai mérnököket, szal hajrá.

A közlek tényleg nehéz, én ezzel készülök megküzdeni, de sztem megéri, ha valakit érdekel.

A mérnököket meg mindenhol keresik.

Sok sikert!

2011. aug. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!