Továbbtanulás, mire mennyire van szükség?
Szeptemberben kezdem középiskolában az 5. és egyben utolsó évemet.
Angol nyelvi előkészítős voltam, előtte németet tanultam amiről B1 A nyelvvizsgám van.
Idén érettségiztem angol és informatika tárgyakból, 88% illetve 86%-s eredménnyel.
Jövőre szeretnék továbbtanulni, és a lehetőségeket nézegettem.
Ami leginkább érdekel az a had és biztonságtechnikai mérnök (ZMNE és OE), de ezek mellett állt még a jármű- és a közlekedésmérnök, viszont azt olvastam hogy az utóbbi kettő nem igazán keresett hazánkban és nagyon nehéz is elvégezni.
Ti mit gondoltok ezekről a szakokról, érdemes a had és biztonságtechnikai mérnök pályán továbbtanulni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ne azzal törődj, hogy mi éri meg, hanem csináld azt, amit szeretnél, mert jó esetben ezt fogod csinálni 40 évig, szal nem árt, ha szereted a szakmád.
Megnéztem az álláshirdetéseket - keresnek bztonságtechnikai mérnököket, szal hajrá.
A közlek tényleg nehéz, én ezzel készülök megküzdeni, de sztem megéri, ha valakit érdekel.
A mérnököket meg mindenhol keresik.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!