Mi a véleményetek a mai tanulási lehetőségekről?
Utolsónak
te mit gondolsz felesleges szaknak... mert nekem pont az volt a tapasztalatom, hogy a felesleges szakokra nehéz bejutni.
nehogy azt mond nekem, hogy egy vegyészmérnök felesleges, akinek mondjuk kellett 260 pont a bejutáshoz, de egy turizmus-vendéglátás az fontos, amihez kell kb 430 pont.
Nagyon nem vagy tisztába ezekkel a dolgokkal.
Az egyedüli olyan hely, amire azt tudom mondani, hogy igazán fontos, és magas a pontszám, azok az egészségügyi/ orvosi szakok
Mert szerintem se kommunikácósokra nincs annyira szükség, se mondjuk turizmusosra, vagy hr-esre, viszont mérnökökre igen.
Kedves eddígi válaszolók!
Örülök minden válasznak.és nyugodtan írhattok még minden véleményre kíváncsi vagyok!:)
Nekem nincs diplomám sima érettségim van jelenleg,későbbiekben szeretnék egy okj-t de számomra soha nem volt fontos az éveken át tartó tanulás....
Megelékszem azzal ami van nem vágyom egy papírra csak azért hogy elmondhassam magamról: van diplomám...
Sajnos sokan rosszul gondolkodnak szerintem manapság a felőoktatás nem is azért működik mert tényleg szükség van diplomásokra hanem az emberek önmaguknak generálják a képzéseket mivel úgymond ciki nem diplomásnak lenni...
Egyéb megjegyzés: Sok ismerősöm 100 és 100ezer Ft fölött keres szakmunkával vagy érettségi+szakmával ja és ez kp-ban értendő összeg egy diplomás kb ugyanennyit kap sőt most már kevesebbet is mivel ezt a bérezést is csökkentették így még egy pont az mellet hogy miért nem kell évekig tanulni a semmiért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!