Önköltségesre vettek fel. Ez változhat?
Figyelt kérdés
Az első helyre (államilag finanszírozottra) nem vettek fel, csak önköltségesre, viszont a harmadik helyen bejelölt államilag finanszírozottra megvannak a pontjaim. Tudom, hogy nem lehet válogatni, ezért valószínűleg diákhitelt kell felvennem. Mennyi esélyem van rá, hogy átvesznek államilag finanszírozottra, vagy hogy kapok némi ösztöndíjat? Reménykedhetek benne, hogy csak egy félévre kell hitelt felvennem?2012. júl. 25. 18:36
1/6 anonim válasza:
Leghamarabb egy év után vehetnek át államira, és ösztöndíj attól függ mennyire jól tanulsz, mert önköltségeseknek nem jár a szociális, ahogy sok helyen kollégiumot se kapnak.
2/6 A kérdező kommentje:
és a hátrányos helyzetemre való tekintettel sem jár valami?
2012. júl. 25. 18:43
3/6 anonim válasza:
Nem. Csak akkor ha államin vagy.
4/6 anonim válasza:
"és a hátrányos helyzetemre való tekintettel sem jár valami?"
Nem mert fizetősre vettek fel. A boltba sem mondhatót, hogy elviszem és használom a plazama tv.-t de szociális helyzetem miatt nem tudom kifizetni.
Van esélyed átkerülni, csak nagyon jól kell tanulnod.
5/6 anonim válasza:
miért az önköltséges képzést tetted az állami ösztöndíjas hely elé?
6/6 A kérdező kommentje:
nem számítottam rá, hogy ennyi pontom lesz, és felvennének oda is. És ezt a szakot jobban szerettem volna
2012. júl. 27. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!