Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a Csokonai...

Mi a véleményetek a Csokonai a Fazekas és az Ady gimikről? Ha lehet aki oda jár az hosszan fejtse ki hogy mért ide vagy oda menjek mert pályaválasztás előtt állok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
A budapesti vagy a debreceniek?:D
2012. júl. 12. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
bocsi a debreceni :)
2012. júl. 12. 17:44
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Az Ady-ról úgy hallottam, hogy jó, bár arról sokat nem tudok nyilatkozni, viszont az előbbi 2-vel kapcsolatban sokat tudok segiteni! :)

Én a Fazekasban érettségiztem, és NAGYON BÁTRAN AJÁNLOM! Szerintem ha teheted, mindenképp csak ezt válaszd! Bekerülni nem olyan könnyü, jó felvételi meg bizi kell majd hozzá, viszont bennmaradni gyerekjáték! Az hogy erős gimnázium, itt tényleg azt jelenti, hogy jól tanulnak a diákok, mivel a tanárok nagyon nagyon korrektek (legalábbis én a legjobbakat fogtam ki:D), szépen felkészitenek az érettségire, nem az a céljuk h megbukj... Egyedül énekből szivatják az embereket, de ezzel ki is fujt... Itt is van 1-2 gyöngyszem (hol nincs?) de szerintem biztos nem csalódnál. Az épületet most ujitották fel,az is gyönyörü, de belülről pl. eddig is klappolt minden (jó tantermek,mosdók).

Engem általánosba rommá szivattak a tanárok, már mindenre felvoltam készülve mikor idejöttem, és az állam leesett! Ha rámhallgatsz, ide jelentkezel!

Csokonai... Röviden erről ennyit, hogy az iskola amit MESSZIRE KERÜLJ el! Nem egy barátom,ismerősöm járt ide, és a tanárok az életüket megkeseritették.

A legfontosabb ami minden felvételizőt megtéveszt: Ez biztos egy gyengébb iskola, itt nem kell majd tanulni! A fenét!!! Valóban gyenge gimi, mivel ide tényleg sok 2-es 3-as tanuló is jelentkezik, de főleg azért gyengék az eredmények, mert a tanárok mások szivatásában lelik örömüket.

Én is ide akartam jönni anno, hála Istennek nem volt hülye. Csak hogy értsd mire értem, ugyanazzal a tudással a Fazékban mondjuk produkálsz ez 4,5ös átlagot, az a Csokonaiba járva kb. 3,0-nak felel meg. Ott szerintem el is felejtheted a matek-töri-stb 5ösöket,4eseket is, de a legnagyobb baj, hogy ott nemcsak gyenge jegyeket adnak, hanem boldog-boldogtalant is kőkeményen buktatnak.

persze hogy a tényeknél maradjon, ott is ismerek 1-2 jó arc tanárt, főleg ugy tudom a magyartanárok a nagyon rendesek, de itt ez ki is fujt :D

okosan dönts! :)

2012. aug. 24. 22:33
 4/6 anonim válasza:
bocsi, téves..:D nem olvastam el, hogy a bp-iről beszélsz:D
2012. aug. 24. 22:40
 5/6 anonim válasza:
ne haragudj, ezt sem ide szántam, hanem egy másik ilyen kérdéshez, csak már nagyon fáradt vagyok azt sem tudom hova kattintok...:D de természetesen a debreceniről beszéltem!
2012. aug. 24. 22:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ .D és semmi baj :)
2012. szept. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!