Gabie32 kérdése:
Lányom 13 éves. Jövőre pályaválasztás, de nem tudja mi szeretne lenni, ezért a gimi mellett döntöttünk. Átlaga:4,5. Ha letenné a nyáron az angol alapfokot, értékelné a gimi? Szóval nem "élvezne előnyt" a felvételinél?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 16:19
1/7 anonim válasza:
Semmi előnyét nem élvezné,az angol alapfokot csak az nem tudja letenni aki még nem tanult angolt.Ezért is nem rakja le szinte senki az alapfokot,mert nem jó semmire.
2/7 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van, ráadásul a felvételi eredménye már áprilisban eldől, így nincs értelme a nyári vizsgának.
3/7 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy jövőre lesz 8.-os!!
2012. márc. 21. 19:44
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de szerintem alap az, amire lehet építeni!Ergo egy 13 éves gyerektől az is valami,ha az alapfokot leteszi.De ki tudja..!
2012. márc. 21. 19:46
5/7 anonim válasza:
az alapfoknak semmi értelme, csak felesleges pénzkidobás, és egy középiskolai felvételin nem ér semmit se a nyelvvizsga, mert nem nézik
6/7 anonim válasza:
Ha anyagilag megtehetitek akkor arra jó, hogy úgy mond belelát, ebbe a vizsgázás cuccba, hogy még is milyen, meg ad egy kis visszajelzést hogy tényleg tud alapfokon.
De biztos hogy nem fog előnyt élvezni ebből, a felvételinél.
Én is merek olyat aki 8.ba csinálta meg a középfokút, s semmi előnye nem volt belőle, csak az hogy nagy valószínűséggel megcsinálta már a felsőfokot is :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Akkor marad a középfokú.Úgyis menni akar külföldre:) Abból meg csak előnye származik!
2012. márc. 24. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!