Ha kibukok az egyetemről, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Szóval ha egyetemre megyek , de ne adj isten kibukok mert mégsem érdekel annyira mint hittem vagy nehéz.Ezután mit tehetnék?
Mehetek másik szakra? Megkell várni az évvégét? Leírná valaki hogy-hogy is működik ez?
Persze most államira gondolok(pénzért gondolom minden lehetséges..)
2012. júl. 9. 22:47
1/5 anonim válasza:
Elmész a sarki vetőmagboltba és veszel egy Ásd el magad készletet.
Aztán vársz egy évet és jelentkezel ismét...
2/5 A kérdező kommentje:
paradicsom is jó ugye? :D
a viccet félre téve ha jól értelmeztem amit írtál, ezek szerint mehetek máshova csak +1 év...
(elég húzós lenne , ígyis az ált.+gimi = 13 év...nem buktam csak 5 éves gimibe járok)
2012. júl. 10. 00:32
3/5 anonim válasza:
Remélem azt azért vágod, hogy ezt a hallgatói szerződéssel lehet keresztbe kaszálják neked. Ha vki nem végzi el, akkor fizetnie kell.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor mégsem annyira vicces...
szóval jól megkell ezt még gondoljam hogy-hova megyek
2012. júl. 10. 11:10
5/5 anonim válasza:
De ne így állj hozzá, hogy lehet kibuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!