Mit tehetek, ha nem érdekel az, amit tanulok?
Figyelt kérdés
A gimiben angol tagozatra jártam, magyarból és töriből emelteztem, kisebb koromban régész akartam lenni, azt váltotta fel a jogász, majd most idegenforgalmat tanulok. Mivel a magas pontszámok miatt nem vettek fel turizmus-vendéglátás alapszakra, OKJ-s idegenforgalmi szakmenedzsernek mentem, félévkor pedig jelentkeztem keresztféléves kereskedelem-marketing alapszakra, így most két tantárgyat tanulok egyszerre. Ám egyre inkább rá kell jönnöm, hogy a történelem sokkal jobban érdekel még mindig. Mit tehetnék ezek után, a tanulmányaimat nem hagyhatom ott. Van olyan munka, ahol ilyen végzettséggel tudok történelemmel foglalkozni? Vagy nyugodjak bele mint oly sok ember, hogy nem csinálhatom majd azt, amit szeretek?2012. máj. 1. 09:38
1/3 A kérdező kommentje:
*2 szakon egyszerre (nem 2 tantárgyat)
2012. máj. 1. 09:39
2/3 anonim válasza:
Hagyj ott mindent és menj el töritanárnak!
3/3 anonim válasza:
Én nem értem az olyan embereket, mint amilyen te vagy. Miért jelentkezel valami tök más szakra, hogyha tudod, hogy téged mi érdekel? Az idegenforgalomnak nincs sok köze a törihez, ha csak nem idegenvezető akarsz lenni, avagy egy múzeumban ücsörögni, de nem tudom... Ha jót akarsz magadnak váltasz, ha nem akkor beletörődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!