Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fogorvostanhallgatók! Tudnátok...

Fogorvostanhallgatók! Tudnátok írni nekem légyszives néhány szót az egyetemről, a tanulásról, közösségről, vizsgákról, bulikról, meg úgy általánosan az életrő? Nagyon érdekelne a dolog, mert én is fogorvosnak szeretnék továbbtanulni.

Figyelt kérdés
Sajnos nincs az ismerettségi körömben senki aki tudna nekem ezekre a kérdésekre válaszolni. Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
2012. máj. 1. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

helló! Pont erre jártam :)

Szerintem nagyon jó az egyetem, iszonyatosan élvezem. Az első 2 év nagyon nehéz, főleg a második, de aztán könnyebb. Nekem a jelenlegi félév (most 3-madéves vagyok) pedig elég laza, most már nem kell annyit tanulni, végre sok szabadidőnk van. 3-madéven már betegeket kezelhetsz, ami iszonyatosan jó érzés és nagyon izgalmas. Az első 2 évben alig volt szabadidőnk, a hétvégéket is végig kellett tanulni, ami elég kiborító volt. A közösség szerintem kiváló és nagyon összetartó. Mivel viszonylag kevesen vagyunk, ezért családias a légkör, szinte mindenki mindenkit ismer. Egyébként nagy a pörgés, egyik óráról rohanunk a másikra, a város egyik végéből a másikba, de pont ettől nem unalmas. Utazás közben lehet marhulni a csoporttársakkal, közben beugrunk kajálni valahova együtt..stb. Szóval jó a légkör abszolút. Bulik néha vannak, de mondjuk másodéven szinte senki sem ment bulizni, mert annyira le voltunk terhelve. Most harmadéven már azért többször megyünk.

2012. máj. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!