Megéri harmadszorra is felvételizni az orvosira?
Figyelt kérdés
Van egy jó biosz emeltem, a kémiát kéne megírni, mert ugye jövőre az is kötelező lesz emelten, és nekem csak közép van. De a lényeg az, hogy megéri? Vagy akit csak harmadszorra vesznek fel, az úgyis kibukik, mert nem bírja? Meg aki később fejezi be, az nehezebben kap állast, mert idősebb már?2012. júl. 6. 07:26
21/21 Aspartia válasza:
Én négyszer felvételiztem anno, és nem vettek fel. Azóta eldöntöttem hogy mi akarok lenni ténylegesen, nem pedig anyám egójának kielégítését hajkurászom. A sors iróniája, hogy idén felvettek volna már orvosira, de mostmár nem akarok orvos lenni, szerintem nem is akartam soha.
Ha TE orvos akarsz lenni, szerintem tökmindegy hányadjára vesznek fel. A szomszéd utcában lakik egy öreg néni, az ő fia 10× (!) felvételizett még a régi rendszerben, mire felvették és nagyon jó orvos lett belőle, és saját rendelője van, meg minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!