Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Rajz tagozatra szeretnék...

Rajz tagozatra szeretnék felvételizni. (középiskola) Miből készüljek? Kell valamilyen előképzés?

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 14:00
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Merre fele laksz? :) csak, mert én szoktam vállalni felkészítést :)

2012. máj. 12. 21:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Debrecen :)
2012. máj. 17. 16:08
 3/5 anonim válasza:

Én Püspökladányban lakom, 45-50 km-re Debrecentől.

1000 Ft-ért tartok 1 órát, de így, h vonatoznod kell nem biztos, h megéri eljárkálnod ide:S

De gondold át, rajtam nem múlik :))

További kellemes hétvégét:)

Szia

2012. máj. 20. 15:24
 4/5 anonim válasza:

Még mindig az előző vagyok:))

Csak, hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, kell előképzés. Meg van, hogy melyik középiskolában mi a felvételi. Nagyon jól kell tudnod rajzolni csendéletet, portrét, egész alakot. Vannak még egyéb kreatív feladatok. És nagyon tudni kell a művészettörténetet!

Szabó Attila könyvből nagyjából fel tudsz készülni abban röviden az alapok benne vannak. De azért olvass még hozzá, mert az azért nem olyan sok!!

Ha nem ismersz jó könyveket, tudok ajánlani, amiből tudsz készülni, de a Szabó Attila féle könyv az alap. Azt tudni kell:)

Az 2 könyv, Művészettörténet vázlatokban a címe az egyiknek a másiknak pedig Művészettörténet képekben

itt 1 link, így néz ki a 2 könyv

[link]

2012. máj. 20. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Hát, igen. Sajnos akkor ez nem fog összejönni szerintem. :(

2012. máj. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!