Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri harmadszorra is felvéte...

Megéri harmadszorra is felvételizni az orvosira?

Figyelt kérdés
Van egy jó biosz emeltem, a kémiát kéne megírni, mert ugye jövőre az is kötelező lesz emelten, és nekem csak közép van. De a lényeg az, hogy megéri? Vagy akit csak harmadszorra vesznek fel, az úgyis kibukik, mert nem bírja? Meg aki később fejezi be, az nehezebben kap állast, mert idősebb már?
2012. júl. 6. 07:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%

Jaj, ugyan már, miért gondolkodsz még ezen? Gratulálok a jó biosz emelthez, igyekezz a kémiát is megírni minél több %-osra, és majd meglátod! Majd jövőre jelöld be vidéki egyetemet is, és csak felvesznek! Ha mégsem, szerintem 1 évet megéri halasztani, de többet nem. Aki meg bukik...az már gáz. Elhiszem, hogy nehéz az orvosi, de idén is voltak, akik 5-ösre diplomáztak! Csak meg lehet csinálni. De ha valaki bukik...ÁÁ az is csak az egyetemnek jó, mert legalább fizet, de nem hiszem, hogy jó szakember lenne belőle.

De ráérsz ezen agyalni! És szurkolok ;) Én is jövőre felvételizem orvosira, lehet, hogy még találkozunk ;)

17/L

2012. júl. 6. 07:50
 2/21 reptoid ***** válasza:
76%

17L, aki még életében nem látott se egyetemet se felvételit, megmondja a tutit. Hát ez kész.

Majd amikor egy kis élettan meg mikro szigorlat megfektet, akkor egy bájos mosolyt küldenék neked :)

Majd átértékeled te még ezt a bukás dolgot az egyetemen szembeállítva a középiskolás bukással :D

2012. júl. 6. 08:49
 3/21 reptoid ***** válasza:
84%

Á az is csak az egyetemnek jó, mert legalább fizet

Látom tisztában vagy a hallgatók finanszírozásának rendszerével... Az egyetemnek drágám tökéletesen mindegy, hogy az állam fizeti ki neki a képzés költségét vagy maga a delikvens. Mellesleg a költségtérítéses hallgató sem teljes árat fizet, hanem őt is támogatja az állam, csak ezt nem kötik az orrodra.

de nem hiszem, hogy jó szakember lenne belőle.

Hinni a templomban kell, ott is csak az első sorban.

Te meg szoktad kérdezni a orvosodat, hogy miből hányadikra ment át? Bezzeg amikor sikeres lesz a koszorúér meg billentyűcsere, akkor csak úgy röpködnek a húszasok a zsebbe, megy a nagy hálálkodás. Aztán simán lehet, hogy éppen neki se ment minden flottul.

2012. júl. 6. 08:56
 4/21 anonim ***** válasza:
39%
Harmadszorra? Ha nem bírsz megírni egy érettségit normálisan másodjára sem, akkor mit fogsz majd kezdeni az egyetemen, ahol ennél 100x többet kell tanulnod?
2012. júl. 6. 09:02
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
Szia! Tényleg ne haragudj emiatt,de ugye ezek szerint 3 érettségi idõszak alatt nem tudtad összehozni azt a kémiát(két tavaszi,egy õszi).Az orvosin az elsõ félévben van egy tantárgy,az orvosi kémia,mely az egy szintre húzást célzott segíteni.Ennek anyaga kivsivel több mint egy emelt kémia,amire ott évek helyett fél éved van.Te tudod,neked megéri-e és azt is csak te tudhatod,hogy mi miatt nem sikerült jól megírni,de ha ez nem ment,nem tudom menne-e az orvosi.Kívánok neked sok sikert!
2012. júl. 6. 09:17
 6/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem simán megérné még negyedszerre is ha ez az, amit igazán szeretnél...és tudom milyen baromi nehéz az emelt kémia

osztálytársamnak van egy 99%-os közepe és az emeltje csak 54 lett...Pedig egy kémia zseni...

Próbálj meg bejutni ha meg bent vagy ott maradni:) Kit érdekel hogy volt egy 2 es kémiád az egyetemen ha ettől eltekintve egy szuper doki vagy aki képes arra hogy életeket mentsen...:))

Szóval csak kitartást, és sok szerencsét!!!:) És ne érdekeljen más véleménye...(akár még az enyém se) Csak magadra hallgass!!!:)Ez a TE életed

2012. júl. 6. 09:34
 7/21 anonim ***** válasza:
66%

Ne hallgass azokra akik lehúztak. Az érettségi vizsga mindig egy pillantnyi állapotot mér. akárcsak a kollokviumok és szigorlatok, ZH-k az egyetemen.

Nem gáz ha csak 3x-ra kerülsz be. Nekem annyit jelent,hogy nagyon akarod. Lehet nem van kitűnő, de ez a vágyad és megteszel érte mindent. Lehet az is,hogy nem 3 éve érettségiztél először. sok minden

Egy biztos ha már most hivatásodnak tekinted a pályát és gürizel majd az egyetemen, attól,ohghy nem végzel summa cum laude még lehetsz a későbbi területeden kiemelkedő.

2012. júl. 6. 09:45
 8/21 anonim ***** válasza:
6%

Én az első válaszolóval értek egyet. Hihetetlenül nagy bölcsességgel rendelkezik az a lány 17 éves létére, nagyon ért az élethez és jó rálátása van a dolgokra! Sok sikert! És tényleg, elég nagy szégyen az, ha csak harmadjára kerülsz be!

30/F jelenlegi orvos

2012. júl. 6. 09:48
 9/21 anonim ***** válasza:
13%
Köszönöm #8-as! Legalább valaki, aki még racionálisan látja a világot! ;)
2012. júl. 6. 09:49
 10/21 anonim ***** válasza:
77%

Elég szégyen hogy olyanok hiszik azt, hogy tudnak valamit...holott az egyik még egy teljesen másik rendszerben felvételizett ahol MINDEN MÁS volt...

A másiknak meg még fogalma sincs semmiről, csak hallásból értesül, holott ez konkrétan egy olyan dolog, hogy lehet az ember bármilyen "bölcs" akkor is meg kell tapasztalni...

Nem könnyű bekerülni...és hidd el...vannak akik mindent megtennének és nem elég a pontjuk....van hogy olyan esik ki aki 1000x jobb doki lenne mint aki bekerült max ponttal...

2012. júl. 6. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!