Mit tanuljak, amiből később meg tudok élni? ->
Matematikai gondolkodásom egyenlő a nullával,viszont magyarból és nyelvekből erős vagyok,kivéve a történelemből.Nagyon szépen rajzolok,amire ha ráfeküdnék szerintem sokat fejlődnék.Tantárgyak közül igazából a nyelveket meg a művészettörténelmet szeretem,bár az utóbbin csak rajzórán hallhatok,de sokat olvasok róla.
Milyen irányzatot ajánlanátok?A nővérem jogász,gondoltam,hogy az leszek,de nagyon nem tetszik,és igazából semmilyen része nincs a szerteágazó jognak,ami tetszene,meg aztán nem is vagyok egy nagyon határozott és magabiztos ember.Igazából én valamilyen művészi,vagy nyelvi munkára gondoltam,de ötletem sincs,hogy milyen nyelvekkel,milyen irányban képezzem magamat.Meg aztán nem is tudom,hogy ezekből meg lehet-e élni.
Segítenétek? :)
15/L
Ha nyelv, akkor érdemes olyat tanulni, amiből nincs dömping, de szükség van/lesz rá.
A kínai pl nagyon hasznos lesz pár év múlva, a spanyol mindig jó, a portugálban is lehet valami, mert a brazilok úgy fejlődnek, mint az állat...
Rajz: 3D-s tervezés, animálás. Webdizájnernek ne menj, mert abból borzasztó sok van, még ha a színvonal elég alacsony is itthon... Jó kapcsolatokkal és kimagasló munkákkal mondjuk ebből is jól el lehet lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!