Budapesten a Fazekas Mihály vagy a Madách Imre gimnázium a jobb?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 14:57
1/11 anonim válasza:
Fazekast tudom ajánlani, ha komoly terveid vannak. Jó híre van, ott van az élvonalban. A Madáchról meg majd írnak neked, annyira nem ismerem.
2/11 anonim válasza:
fazekas. egyik legjobb iskola mo-n
3/11 anonim válasza:
A Fazekas 2008ban az 1.helyre került,tehát az lett M.o legjobb középiskolája,akik onnan kikerülnek azok nagyon pengék,de akik bennt vannak azok is :D
4/11 anonim válasza:
A Madáchot nem ajánlom. Már egy korábbi kérdésre kifejtettem:(utolsó válasz)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Akkor lehet hogy megpróbálkozom majd a Fazekassal.
2009. júl. 7. 20:30
6/11 anonim válasza:
egyértelmű:FAZEKAS!!nehéz,de megéri!
7/11 anonim válasza:
a fazekas!!tuti..
a Madách kicsit "lejjebb ment" tavaly nagyon sokat választották azt és sokakat felvettek .. sokakat akik nem biztos hogy pont odavalóak..
én így hallottam..
De a lényeg hogy a Fazekas:)
9/11 anonim válasza:
Fazekas az tényleg erősebb, de ami erősebb az nem biztos, hogy jobb. Szerintem a Madáchnak sokkal jobb a hangulata, és sokkal szimpatikusabb emberek járnak oda.:)
10/11 anonim válasza:
Ja, a Fazekas egy versenyistálló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!