Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen lett az érettségitek...

Milyen lett az érettségitek és hová jelentkeztetek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 22:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az "elrontottam" kifejezés is nagyon relatív... egyeseknek azt jelenti hogy nincs meg a kettes, valakinek azt, hogy csak 85%...
2012. jún. 29. 08:53
 22/26 anonim válasza:
100%

mindenki csak találgat, ami teljesen érthető, hiszen a jövő forog kockán. szeptemberben még senki sem úgy állt neki ennek az évnek, h ilyen iszonyú nehéz körülmények fognak uralkodni...

az emelt töri érettségit kifejezetten sz*patásnak tartom, mert országos szinten rosszabbul sikerültek, mint az elmúlt években. végig erős ötös voltam, a tavalyi írásbeli a próbaérettségin 89%-os lett...ehhez képest idén 64%-kal sikerült zárnom a törit.

van 2 nyelvvizsgám, az emeltre is kapok plusz pontot.

ha jog, akkor 379 pontom van. tavaly a Pázmány önköltségesén 300 volt a ponthatár; kíváncsi vagyok idén, miként alakul mindez...szeretnék beleférni

úgy érzem, ez a pontszám nem tükrözi a tudásom.

ezzel biztos sokan vagyunk így.

az idei ponthatárok nyilvánosságra hozása sok meglepetést fog tartogatni,az biztos.

2012. jún. 29. 19:56
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Nekem 92% lett az emelt törim. Az évekig 2-3-mas gyereknek is jobb lett nálunk 64%-nál. Hogy sikerült ennyire elszúrni?
2012. jún. 29. 23:36
 24/26 anonim válasza:

Most irigyellek :)

Sajnos nem voltam toppon az írásbelik napjaiban...túl fáradt voltam, és ez ráment a teljesítményemre. Magamnak köszönhetem.

Úgy gondolod, h ezzel elvágtam magam még a fizetős jogtól is?

2012. jún. 30. 10:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva szerintem igen, de ne legyen igazam. Majd jövőre megpróbálod még egyszer, biztos jobban sikerül.
2012. jún. 30. 11:08
 26/26 Norka22 ***** válasza:

Felháborítóak vagytok pfff

A 6. válaszolónak üzenem,hogy nem ismersz ezért legyen annyi eszed hogy ne fikázz,ha ékezetek nélkül akarok írni úgy írok,nincs jogod ezt megkritizálni! a lényeg végül is hogy egyáltalán nem ostoba és hülye az aki nem ért el pl 240 pontot tudjátok ha ti elértétek örüljetek neki,de ha másnak valami okból kifolyólag nem sikerült attól még nem biztos hogy fikázni kell! ugye? helyesírás ide vagy oda biológiából 100%-os ra érettségiztem de csak azért mert én is ilyen nyomi vagyok tudod,hogy kritizálni kell,és fel vettek a suliba is! Erről ennyit! Egyébként szebb lenne a világ ha az ilyen kis okos tojások mint itt egy-két hozzá szóló magával foglalkozna apropó, én munka mellett estin érettségiztem le 2 év alatt amit te 4 év alatt csináltál kb és csak a tanulásra volt gondod,miközben én heti 3-4 napot dolgoztam és tanultam mellette,és jártam németre és matekra! Hülye gyerek arra nem gondolsz hogy nem mindenkinek fizetik ki a tanulmányait én 23 éves vagyok van 2 szakmám és már érettségim is remélem diplomám is lesz,és 1 éve kint dolgozom Ausztriában bébiszitterként! Egyedül fizettem az iskolám és továbbra is egyedül kell ezt megoldanom mert az én családom nem tudja kifizetni a tanulmányaim! Úgyhogy örülj neki hogy neked igen,ne engem és a hozzánk hasonlókat fikázd! Mert igen is nem volt könnyű 2 év alatt heti 2 napban 6 órában ugyan olyan érettségit csinálni mint amit te 4 év alatt heti 5 napban 5 órában vagy többen kb.. És mindennek ellenére 1 2-em lett! Mégis büszke vagyok arra amit eddig elértem!Köszi... gondolom erre már egyikőtök sem ír!

2012. júl. 27. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!