Hány pontotok lesz kb. és milyen szakra jelentkeztetek (és hova)?
Figyelt kérdés
:)2012. jún. 14. 12:03
2/10 anonim válasza:
kb 400-410 pontom lesz. DE-TTK Biológia Bsc
3/10 anonim válasza:
440 körül, van most szóbelik nélkül, de szeretnék még kicsit dobni rajta, hogy olyan 450 legyen. Pszichológiára jelentkeztem (SZTE, PTE, KRE, PPKE, DE).
4/10 anonim válasza:
Ha minden igaz, akkor 444 pontom lesz, és ELTE hebraisztikára jelentkeztem.
5/10 anonim válasza:
szóbeliktől függően 392 és 424 között, politológia és jogász szak, ez utóbbi önköltséges formában Pécsett.
6/10 anonim válasza:
és amúgy honnan van ennyi pontotok, ha szabad kérdezni? miből? :OOO nekem jók lettek két éve az érettségi eredményeim, (80-90% mind). pluszpontom embeltből lesz. szeretnék én is ennyit. hogy lehet?
7/10 anonim válasza:
Nem tudom a 444 mennyire számít soknak, de nekem van 2 felsőfokú nyelvvizsgám, németből pedig idén tettem emelt szintű érettségit (az írásbeli 98% lett, és bár nyilván biztosat nem tudhatok még, de mivel anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet, nagyon csak nem rontottam le).
8/10 anonim válasza:
Szép eredmények, enyém kicsit kevesebb viszont ha nem lesz elég jövőre berobbanok 500 ponttal. :D
330 pont körül lesz Nekem, és infó szakokra adtam be.
10/10 anonim válasza:
330 ELTE
346 AVKF
330 EKF
csecsemő és kisgyereknevelő mind3 helyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!