Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyenek lettek szerintetek...

Milyenek lettek szerintetek az írásbeli érettségitek, és van esélyetek bejutni a kívánt helyre ahova jelentkeztetek?

Figyelt kérdés
csak azért kérdem, mert pl szerintem nehéz volt az írásbeli(főleg a magyar, matek), és kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ti mit gondoltok...
2010. máj. 8. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
KÖzép magyarom nem lesz meg kb. 90%, szóval bejutni idén se fogok... -.-
2010. máj. 8. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Volt már egy előrehozott angolom az 92% lett, a matekom 90-93% között lesz plusz van egy angol középfokú nyelvvizsgám, így kábé olyan 405 körüli pontom lesz.

A szakra ahova jelentkeztem tavaly 401 volt a ponthatár idén viszont 500-zal többen jelentkeztek, szóval nem tudni lesz emelkedés. Én abba bízok hogy a többiek is elrontották a matekot így valamit esni fognak a ponthatárok:)

2010. máj. 8. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a magyaromat már tudom, a tanár ki is javította és elküldte az eredményt az 88 pontos lett. A matekon 42-et számoltam össze, szóval bizakodom a hármasba, a törin meg szinte mindent elrontottam így nem is érdekel nagyon.:D A német emeltem is elég jó lett a megoldókulcs alapján. A magyar és a németet viszem tovább, remélem még tudok javítani és sikerülni fog.
2010. máj. 8. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:

magyar 72%

német 85%

földrajz 93%

és matek 73%

a töri emeltet még nem tudom de ha 75 fölött van nagy gáz nem lehet....

2010. máj. 29. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!