Gyógyszerészetin mennyire erős a kémia oktatás? 1 év alatt fel tudnak hozni, olyan szintre, hogy májusban 80-90%-os emelt kémia érettségit írjak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 13:20
21/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményedet,de olvashattad,hogy írtam,hogy nekem el kell kezdenem idén azt a szakot ahova felvesznek,Sajnálom,hogy ezt nem érted meg.
2012. jún. 25. 12:22
22/26 bensdorp válasza:
Ha elmondod, miért kell elkezdened feltétlenül most egy egyetemet, többet tudunk segíteni.
23/26 A kérdező kommentje:
Mert már kihagytam egy évet és ha nem sikerül idén el kell ezt kezdenem.Nem tudsz segíteni.
2012. jún. 28. 12:29
24/26 bensdorp válasza:
A szüleid miatt? Ha látsz rá esélyt, hogy mégis megtetszik, és gyógyszerész leszel, akkor vágj bele! De ha semmiképp sem, akkor a szüleidnek meg kell értenie, hogy az, hogy a gyógyszerészetire jársz, nemhogy segítene a jövő évi felvételiden, hanem hátráltatni fog. Ezzel nem nagyot mondunk, hanem tényleg így van. Talán ha csak kémiára jársz be, mellette pedig otthon és külön gimnáziumi kémiatanárnál tanulsz, akkor tudsz jövőre jobb érettségit írni. De teljes értékű egyetemistaként esélytelen ezen a karon. Egy szabad perced nem lesz, nemhogy érettségire felkészülni... Az elsőéves kémia pedig nem fedi le az érettségi anyagot, a szerves kémia úgy ahogy van, hiányzik belőle, mivel az csak másodéves tárgy. És sokkal részletesebb, mint a gimnáziumban, neked az feleslegesen sok, nem hasznos segítség. Plusz vesztegeted a támogatott féléveket... Semmiképp sem jó ötlet, tényleg nem az.
25/26 A kérdező kommentje:
Jó,köszönöm,de nem igaz,hogy nem érted meg,hogy nem tudok mást csinálni.Nem tudom ezt neked szebben megfogalmazni.
Akkor nem leszek teljes értékű egyetemista,felfogtam legelőször is,hogy mik a hátrányok.
2012. jún. 28. 13:09
26/26 anonim válasza:
Istenem , egy ilyen akar orvos lenni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!