Gyógyszerészetin mennyire erős a kémia oktatás? 1 év alatt fel tudnak hozni, olyan szintre, hogy májusban 80-90%-os emelt kémia érettségit írjak?
2 millió,tudom.
Még mindig olcsóbb,mint 12 millió.
Én ugyanígy voltam mint te.Tavaly pár ponttal lemaradtam az orvosiról és gyógyszerészre járok.Rosszabb lett idén a kémiám mint tavaly,de csináltam egy második nyelvvizsgát,így valószínű felvesznek.Szegedre járok.Sokkal több az elmélet,mint a számolás,mi nagyon keveset számoltunk.Csak első félévben általános kémiából,de azok könnyűek voltak.Voltak azért ott középiskolás számolások.
De nincs szerves kémia,de minden más igen.Szerintem jobban jársz,ha nem kezded el,hanem rászánsz egy évet külön tanárral.Én megbántam,hogy elkezdtem,kínszevedés volt ez az egy év.Ne járj úgy ahogy én.
Köszönöm,megértem a válaszokat,de én már kihagytam 1 évet,így most 420 pontom van.Ha csak pár pontot emelnek,akkor még van esélyem,de jövőre már muszáj lesz elkezdenem valamit :/
Jó lenne,ha sikerülne az orvosi.
Kérdező, te nagy láma lehetsz, ha az orvosi az egyetlen álmod és csak mellékesben, időkitöltésnek akarsz gytk-zni, hogy addig se kelljen otthon mereszteni a s*gged.
Hidd el, hogy a gyógyszerészkar, pláne első két szemeszterben egész embert kíván, nagy az esély, hogy mellette semmi másra nem lesz energiád.
Ha csak az emelt kémiaérettségire való felkészülés céljából mennél oda, nagyon nagyon rosszul járnál.
Majd még eldöntöm,hogy fogom csinálni.
Honnan tudod,hogy nem tudom megcsinálni vagy,hogy hogy fogom csinálni?Az se biztos,h odavesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!