Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyógyszerészetin mennyire...

Gyógyszerészetin mennyire erős a kémia oktatás? 1 év alatt fel tudnak hozni, olyan szintre, hogy májusban 80-90%-os emelt kémia érettségit írjak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 13:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Most még azt mondod 2 félév nem baj, de ha ne'adj Isten orvosin csúszol egy évet, akkor az utolsó év már zsebből megy mivel elhasználtad már azt a 2 félévet gyógyszerészetin, és ez nem olcsó dolog!
2012. jún. 24. 15:25
 12/26 A kérdező kommentje:

2 millió,tudom.

Még mindig olcsóbb,mint 12 millió.

2012. jún. 24. 15:34
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy voltam mint te.Tavaly pár ponttal lemaradtam az orvosiról és gyógyszerészre járok.Rosszabb lett idén a kémiám mint tavaly,de csináltam egy második nyelvvizsgát,így valószínű felvesznek.Szegedre járok.Sokkal több az elmélet,mint a számolás,mi nagyon keveset számoltunk.Csak első félévben általános kémiából,de azok könnyűek voltak.Voltak azért ott középiskolás számolások.

De nincs szerves kémia,de minden más igen.Szerintem jobban jársz,ha nem kezded el,hanem rászánsz egy évet külön tanárral.Én megbántam,hogy elkezdtem,kínszevedés volt ez az egy év.Ne járj úgy ahogy én.

2012. jún. 24. 17:28
 14/26 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem butaság lenne ezt csinálni. Tényleg elpazarolnál 2 értékes ingyen félévet, ahogy az előttem lévők írták. Most még nem látod a súlyát, de amikor majd másodéven a 3 nagy szigorlat előtt fogsz állni és netalántán csúszol egy évet, akkor majd bánni fogod az egészet. A legjobbak is csúszhatnak, nálunk az évfolyam többsége(!) csúszott egy évet. És akkor perkálhatnád a milliókat. Szerintem sokkal olcsóbban kijössz egy magán kémia tanárral, aki felkészít az emelt kémiára.
2012. jún. 24. 17:41
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm,megértem a válaszokat,de én már kihagytam 1 évet,így most 420 pontom van.Ha csak pár pontot emelnek,akkor még van esélyem,de jövőre már muszáj lesz elkezdenem valamit :/

Jó lenne,ha sikerülne az orvosi.

2012. jún. 24. 18:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy sikerül,ha nem menny el okj-s képzésre,az mellett fel tudsz készülni emelet kémiára.Gyógyszerész mellett nem.
2012. jún. 24. 18:33
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem megyek el okj-re,ezt kell elkezdnem.
2012. jún. 24. 18:36
 18/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nagy láma lehetsz, ha az orvosi az egyetlen álmod és csak mellékesben, időkitöltésnek akarsz gytk-zni, hogy addig se kelljen otthon mereszteni a s*gged.

Hidd el, hogy a gyógyszerészkar, pláne első két szemeszterben egész embert kíván, nagy az esély, hogy mellette semmi másra nem lesz energiád.

Ha csak az emelt kémiaérettségire való felkészülés céljából mennél oda, nagyon nagyon rosszul járnál.

2012. jún. 25. 12:07
 19/26 A kérdező kommentje:

Majd még eldöntöm,hogy fogom csinálni.

Honnan tudod,hogy nem tudom megcsinálni vagy,hogy hogy fogom csinálni?Az se biztos,h odavesznek fel.

2012. jún. 25. 12:10
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy szíved joga úgy elb@szni az életedből 1 (vagy akár több) évet, ahogy lánglelked diktálja, bocs, hogy merő jó szándékból figyelmeztetni próbáltalak. -_-'
2012. jún. 25. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!