Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi kell ahhoz, hogy elszánjam...

Mi kell ahhoz, hogy elszánjam magam az orvosi pálya iránt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 21:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

tök jó, hogy a jogaiddal tisztában vagy...akkor már csak a kötelességeidet kéne megismerni...

a könyvtári könyv nem a te tulajdonod, ha nem adod vissza, akkor elloptad...örülj, hogy nem a rendőröket hívták

2012. jún. 24. 00:59
 22/27 A kérdező kommentje:

Utolsó ingyen tankönyves vagyok, az állam fizette ki nekem a könyveket, e-helyet könyvtári könyvet adtak.

Nem a könyvtári könyveken volt itt a hangsúly, hanem azon hogy nincs joga az iskolának benttartanija a érettségibizonyítványt, mivel nincs rá joga!

2012. jún. 24. 09:08
 23/27 anonim ***** válasza:

ingyen tankönyv nincs, minden iskola a könyvtárból ad kölcsön, hogy a következő évi ingyen tankönyves is tudjon miből tanulni

megismétlem a jogaiddal k.rvára tisztában vagy, csak a kötelezettségeidet szarod le

2012. jún. 24. 12:36
 24/27 anonim ***** válasza:
"Én tartom a véleményem! "...ami az orvosi pálya felé hajt majd..." nem győztél meg. Az orvosi pálya nem az ilyen kérdéseket feltevők, főleg nem ilyen zagyván feltevők asztala! Hidd el!"
2012. jún. 24. 12:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó nem tudod, hogy min vagyok túl.

Elmondhatom: Az érettségi bizonyítványomat nem akarták oda adni, az iskolában azért mert 3 könyvtári könyvet nem adtam vissza. Ráadásul ez alapítványi iskola, ahol ha valaki nem fizeti be a alapítványi díjat (tehát nem tandíj és nem is kötelező) az nem kapja meg a érettségi bizonyítványát!

Nevetségesnek tartottam az ott lévő dolgokat, én 1 darab könyv végett majdnem nem kaptam meg a érettségibizonyítványomat, most értem haza-30 perccel ezelőtt, 3 lány ott maradt akik nem fizették be a alapítványi hozzájárulást (hozzá tenném semmi szerződés nincs az iskolával hogy be kellene fizetni ezt az összeget) Ezért ők csak egy lapot kaptak a jegyeikkel!

Na mit szóltok ehhez, meg csinálhassák ezt?"

és a válasz: "Megcsinálhassák" Erről beszéltem, te hibázol, és csipogsz a következmények miatt? Ugyan kinek panaszkodnál amikor a 100-ik anatómia vizsgát buknád el... Tudod mit? Igazad van "hadjuk" a problémád! Nagyon tanulatlan vagy, hajthat téged bármi az orvosi pálya felé, már nem félek, hogy hozzád kerülök, téged a büdös életbe nem vennének fel... még takarítónak sem az orvosi egyetemre:D:D:D

2012. jún. 24. 13:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Uhhh min problémázol basszus... Tök egyszerűen elintézhetted volna már a dolgot, de te itt írogatsz, sírsz ahelyett, hogy cselekednél. És még te akarsz orvos lenni?! Jézusom.....
2012. jún. 24. 13:04
 27/27 anonim ***** válasza:

Mi kell ahhoz, hogy elszánjam magam az orvosi pálya iránt?

Elszánni valamire tudod magad, és elkötelezni valami iránt...

2012. jún. 24. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!