Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi kell ahhoz, hogy elszánjam...

Mi kell ahhoz, hogy elszánjam magam az orvosi pálya iránt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 21:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést!
2012. jún. 23. 21:57
 2/27 anonim ***** válasza:
elhivatottság...az neked nincs ezek szerint, úgyhogy a saját és mások érdekében is válasz más szakmát
2012. jún. 23. 21:57
 3/27 anonim ***** válasza:
Könyörgöm ne "szándd rá" magad!! Nagyon nem szeretnék hozzád kerülni...
2012. jún. 23. 21:58
 4/27 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést úgy tetted fel, mintha az orvosi pálya ott könyörögne már évek óta az ajtód előtt könyörögne, hogy őt válaszd. Ne tedd!
2012. jún. 23. 22:00
 5/27 A kérdező kommentje:

Srácok nem értitek.

Kelett volna alá is írnom.

Nagyon szeretnék orvos lenni, csak nagyon nehéz bekerülni az egyetemekre...

előttem van az élet, és sok gonddal kel küzdenem-ami végett lehet hogy nem fogom tudni megvalósítani az állmomat.

Ezért arra gondoltam, hogy kérek tőletek segítséget , bíztatást vagy éppen tanácsot ami jobban az orvosi pálya íránt hajt majd engem.

2012. jún. 23. 22:02
 6/27 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném, lelkileg, szellemileg .
2012. jún. 23. 22:03
 7/27 anonim ***** válasza:

Előre azon parázni, hogy bekerülsz vagy nem felesleges. Majd megtudod amikor kihirdetik.

Én nem orvosira jártam de sokszor éjszaka 2-3.-ig tanultam, tanulás kérdése minden.

2012. jún. 23. 22:16
 8/27 anonim ***** válasza:
69%
Én tartom a véleményem! "...ami az orvosi pálya felé hajt majd..." nem győztél meg. Az orvosi pálya nem az ilyen kérdéseket feltevők, főleg nem ilyen zagyván feltevők asztala! Hidd el!
2012. jún. 23. 22:24
 9/27 A kérdező kommentje:

Utolsó nem tudod, hogy min vagyok túl.

Elmondhatom: Az érettségi bizonyítványomat nem akarták oda adni, az iskolában azért mert 3 könyvtári könyvet nem adtam vissza. Ráadásul ez alapítványi iskola, ahol ha valaki nem fizeti be a alapítványi díjat (tehát nem tandíj és nem is kötelező) az nem kapja meg a érettségi bizonyítványát!

Nevetségesnek tartottam az ott lévő dolgokat, én 1 darab könyv végett majdnem nem kaptam meg a érettségibizonyítványomat, most értem haza-30 perccel ezelőtt, 3 lány ott maradt akik nem fizették be a alapítványi hozzájárulást (hozzá tenném semmi szerződés nincs az iskolával hogy be kellene fizetni ezt az összeget) Ezért ők csak egy lapot kaptak a jegyeikkel!

Na mit szóltok ehhez, meg csinálhassák ezt?

2012. jún. 23. 22:30
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te tetted fel rosszul a kérdést. Szövegértési gondok vannak. Így nem ajánlom az orvosit se, ahol még a legapróbb piciny részeknek is nagy a jelentőségük.
2012. jún. 23. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!