Mi kell ahhoz, hogy elszánjam magam az orvosi pálya iránt?
Srácok nem értitek.
Kelett volna alá is írnom.
Nagyon szeretnék orvos lenni, csak nagyon nehéz bekerülni az egyetemekre...
előttem van az élet, és sok gonddal kel küzdenem-ami végett lehet hogy nem fogom tudni megvalósítani az állmomat.
Ezért arra gondoltam, hogy kérek tőletek segítséget , bíztatást vagy éppen tanácsot ami jobban az orvosi pálya íránt hajt majd engem.
Előre azon parázni, hogy bekerülsz vagy nem felesleges. Majd megtudod amikor kihirdetik.
Én nem orvosira jártam de sokszor éjszaka 2-3.-ig tanultam, tanulás kérdése minden.
Utolsó nem tudod, hogy min vagyok túl.
Elmondhatom: Az érettségi bizonyítványomat nem akarták oda adni, az iskolában azért mert 3 könyvtári könyvet nem adtam vissza. Ráadásul ez alapítványi iskola, ahol ha valaki nem fizeti be a alapítványi díjat (tehát nem tandíj és nem is kötelező) az nem kapja meg a érettségi bizonyítványát!
Nevetségesnek tartottam az ott lévő dolgokat, én 1 darab könyv végett majdnem nem kaptam meg a érettségibizonyítványomat, most értem haza-30 perccel ezelőtt, 3 lány ott maradt akik nem fizették be a alapítványi hozzájárulást (hozzá tenném semmi szerződés nincs az iskolával hogy be kellene fizetni ezt az összeget) Ezért ők csak egy lapot kaptak a jegyeikkel!
Na mit szóltok ehhez, meg csinálhassák ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!