Mi kell ahhoz, hogy elszánjam magam az orvosi pálya iránt?
Figyelj utolsó,
van olyan gyerek aki 4 évvel ezelőtt érettségizett - és a mai napig nem kapta meg a érettségi bizonyítványát mert nem vitt vissza egy könyvtári könyvet...
Na mit szólsz ehhez? Ez neked apróság?
Tudod milyen frász jött rám, amikor megtudtam azt hogy elveszik a érettségibizonyítványomat ok nélkül...
Tudod mi történt?
-Megkaptam a viszgabiztostól a bizonyítványomat, oda mentem az igazgatonőhöz aláírni a papírt, erre elveszi tőlem, kérdezem miért veszi el?
-azért mert nem hoztál vissza egy könyvet.. MI VAN?
A osztálytársam felhívta a oktatásügyi minisztériumot, csütörtökön, és neki mondták hogy semmilyen jogon nem vehetik el tőle sem tőlem a érettségibizonyítványt -akkor sem ha tartozásom van, vagy hogy nem adom oda a könyveket... Na mit szóltok ehhez?
Én értem a problémádat,hidd el én is olyanon vagyok túl,hogy a legtöbb ember el sem tudja képzelni.
Te viszont még nem vagy túl rajta,általában egy fél év kell az embernek mire rendbejön,ha gondolod írj privátot és segítek.
A gond ott van,hogy valószínűleg depressziós vagy,és akkor az ember csak azt tudja hogy mi szeretne lenni,de a hozzá kötődő érzelmeket nem érzi,így az elhivatottságot sem.
A legtöbb amit tehetsz,hogy "kikúrálod magad",legalábbis én ezt tettem,de még jobb ha a barátok vagy egy pszichológus segít leküzdeni a gondjaidat.
Amint ezek elmúlnak,HATALMAS ugrás lesz a teljesítményedben,és az elhivatottságod is visszatér:)
14-es 22:55-ös
Hát ez az én is ezt kérdeztem...
Én olyan hepalyt lecsaptam ott hogy csak na.. Jogtalanul nem adják ki a érettségibizonyítványt embereknek akik 1-2 könyvet nem visznek vissza az iskolába.
Te mit tettél volna a helyemben....
Hihetetlen volt. Az előtt mielőtt megkaptam a érettségi bizonyítványomat: az előtt a egyik tanár mondta hogy ismer olyanokat akik már 4 éve nem kapták meg mert egy könyvet vagy 10ezer forintot nem fizettek be a sulinak:::
Az alapítványi díj meg nem is kötelező.. Na ehhez mit szóltok?
Én ott valószínűleg köpni nyelni nem tudtam volna, először de a vizsga biztos előtt balhét csaptam volna, az a sulinak is kínos.
De az tuti, hogy annak idején Anyu addig hívta volna a titkárságot,igazgatót, osztályfonókőt amíg meg nem kapom. Akár napom tízszer is.
Mondjuk hozzá tartozik, hogy év végén erre külön nem hívták fel a figyelmed?
Nem ez az egyáltalán nem hívták fel rá a figyelmet!
Ja és nincs olyan joga az iskolának hogy nem adhajta ki az érettségibizonyítványt, hihetetlen volt én még ilyet nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!