Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi kell ahhoz, hogy elszánjam...

Mi kell ahhoz, hogy elszánjam magam az orvosi pálya iránt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 21:52
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Figyelj utolsó,

van olyan gyerek aki 4 évvel ezelőtt érettségizett - és a mai napig nem kapta meg a érettségi bizonyítványát mert nem vitt vissza egy könyvtári könyvet...

Na mit szólsz ehhez? Ez neked apróság?

Tudod milyen frász jött rám, amikor megtudtam azt hogy elveszik a érettségibizonyítványomat ok nélkül...

Tudod mi történt?

-Megkaptam a viszgabiztostól a bizonyítványomat, oda mentem az igazgatonőhöz aláírni a papírt, erre elveszi tőlem, kérdezem miért veszi el?

-azért mert nem hoztál vissza egy könyvet.. MI VAN?

A osztálytársam felhívta a oktatásügyi minisztériumot, csütörtökön, és neki mondták hogy semmilyen jogon nem vehetik el tőle sem tőlem a érettségibizonyítványt -akkor sem ha tartozásom van, vagy hogy nem adom oda a könyveket... Na mit szóltok ehhez?

2012. jún. 23. 22:38
 12/27 anonim ***** válasza:
Diploma osztó előtt is vissza kell vinni a könyveket a könyvtárba, mert csak úgy kaphatsz diplomát, ha nincs könyvtári tartozásod! Nem egyszerűbb visszavinni, mint ezen problémázni? Aki meg alapítványi iskolába jár fizesse ki az alapítványi hozzájárulást. Ennyi. Különben nem is értem, hogy jött ez most ide.
2012. jún. 23. 22:42
 13/27 A kérdező kommentje:
Hadjuk , az én problémám. Már amúgy is megoldottam, tovább kell lépnem.
2012. jún. 23. 22:48
 14/27 anonim ***** válasza:
Aki 4 éve nem kapja meg az érettségit egy könyv miatt az miért nem fizeti ki az az egy könyvet?
2012. jún. 23. 22:55
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Én értem a problémádat,hidd el én is olyanon vagyok túl,hogy a legtöbb ember el sem tudja képzelni.

Te viszont még nem vagy túl rajta,általában egy fél év kell az embernek mire rendbejön,ha gondolod írj privátot és segítek.

A gond ott van,hogy valószínűleg depressziós vagy,és akkor az ember csak azt tudja hogy mi szeretne lenni,de a hozzá kötődő érzelmeket nem érzi,így az elhivatottságot sem.

A legtöbb amit tehetsz,hogy "kikúrálod magad",legalábbis én ezt tettem,de még jobb ha a barátok vagy egy pszichológus segít leküzdeni a gondjaidat.

Amint ezek elmúlnak,HATALMAS ugrás lesz a teljesítményedben,és az elhivatottságod is visszatér:)

2012. jún. 23. 23:18
 16/27 A kérdező kommentje:

14-es 22:55-ös

Hát ez az én is ezt kérdeztem...

Én olyan hepalyt lecsaptam ott hogy csak na.. Jogtalanul nem adják ki a érettségibizonyítványt embereknek akik 1-2 könyvet nem visznek vissza az iskolába.

Te mit tettél volna a helyemben....

Hihetetlen volt. Az előtt mielőtt megkaptam a érettségi bizonyítványomat: az előtt a egyik tanár mondta hogy ismer olyanokat akik már 4 éve nem kapták meg mert egy könyvet vagy 10ezer forintot nem fizettek be a sulinak:::

Az alapítványi díj meg nem is kötelező.. Na ehhez mit szóltok?

2012. jún. 23. 23:40
 17/27 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem a Xántusba jártál? Csak mert én oda jártam és ott is ez volt,hogy állandóan megfenyegettek,hogy nem kapod meg a bizonyítványod, ha nem viszed vissza a könyvtári könyveket. És az is alapítványi iskola.:)
2012. jún. 23. 23:50
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
szóval, aki ellopja az iskolai könyvtár könyveit, azt ne szankcionálják semmivel? orvosin mit fogsz lopni, veséket?
2012. jún. 23. 23:57
 19/27 anonim ***** válasza:

Én ott valószínűleg köpni nyelni nem tudtam volna, először de a vizsga biztos előtt balhét csaptam volna, az a sulinak is kínos.

De az tuti, hogy annak idején Anyu addig hívta volna a titkárságot,igazgatót, osztályfonókőt amíg meg nem kapom. Akár napom tízszer is.

Mondjuk hozzá tartozik, hogy év végén erre külön nem hívták fel a figyelmed?

2012. jún. 23. 23:58
 20/27 A kérdező kommentje:

Nem ez az egyáltalán nem hívták fel rá a figyelmet!

Ja és nincs olyan joga az iskolának hogy nem adhajta ki az érettségibizonyítványt, hihetetlen volt én még ilyet nem láttam.

2012. jún. 24. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!