Kínai japán vagy arab nyelv?
Figyelt kérdés
Pótfelvételire fogok majd augusztusban jelentkezni az Eltére, és e között a 3 egzotikus nyelv között vacillálok, valakinek valami tapasztalat esetleg valamelyik nyelvvel?
Leginkább pénzkereseti lehetőséget érdekelnek.
2012. jún. 15. 23:36
2/10 anonim válasza:
én JApánt tanulok, de szerintem a kínai jobban megéri:)
3/10 anonim válasza:
japán: nagyon sok japán cég van az országban, vagy olyan hogy japán a megrendelő/beszállító. így plusz pont ha angol mellett ezt is tudod...
4/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet...
Most beszéled valamelyiket? Ha nem, hogy tanulod meg bármelyiket is augusztusig?
5/10 anonim válasza:
Kínait vagy Japánt. Kína most megelőzte Japánt, ráadásúl kevesebben is tanúlják, én azt tanulnám, ha csak a pénz érdekelne. Viszont több Japán befektető van az országban, nehéz kérdés, de a jövőben kínaiból is lesz bőven.
6/10 anonim válasza:
én koreaiul beszélek..az sem nehéz! én a perzsát ajánlom inkább vagy az urdu nyelvet. (pakisztáni)
7/10 anonim válasza:
Japán tanárom nem ajánlja a kínait, mert ngyon sok idő megtanulni.
8/10 anonim válasza:
Szerintem a japánt is majdnem ugyanolyan sok idő használható szintre elsajátítani.
Amúgy én is a japán, kínai és a koreai között vacilálok, de szerintem a kínai lesz.
9/10 A kérdező kommentje:
én is kínais leszek pázmányon
hajrá!
2012. júl. 28. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!