Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem lesz meg a kitünö érettség...

Nem lesz meg a kitünö érettségi. Lehet még belölem vezetö beosztású ember?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 12:22
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
nekem ez olyan gáz.. A bátyámnak 2 érettségije is 100% lett nekem meg örülök ha épp 5 ös. :// namindegy. Vilàgmegváltó tervek megmentve.
2012. jún. 8. 19:41
 12/42 Veszti válasza:
Csak érettségim van, az is 3-as volt, és az alkalmazottaim között van főiskolát végzett. A vezető beosztáshoz max 10%-ban befolyásoló tényező a jegy. Ha megnézed a nagy vezető embereket, akkor láthatod, hogy nagyobb hangsúlyt fektettek az emberismeretre, kommunikációra, vállalkozásismeretre,mint, hogy a fizika 5-ös legyen.
2012. jún. 9. 06:28
 13/42 anonim ***** válasza:

Közép vagy emelt szintű fizikán voltál?

És a bátyád? Csak mert azt senki nem fogja elhinni, hogy két érettségit is, legalább középfokon, megírt 100%-ra.

De egyébként emiatt felesleges javítót írnod. Közép szinten, mellet szinten meg főleg, egy négyes fizika, kifejezetten jó. Ráadásul mondjon bárki bármit, idén tényleg nehezebbek voltak az érettségik, volt pár meglepetés. De egyébként meg, akkor már százalékot is mondhatnál, mert ha már ennyire fennakadtál ezen, nem mindegy akkor már hogy 61% vagy 79%.

De egyébként ezeket az eredményeket, senki sem fogja látni. Önéletrajzba sem szokta senki beleírni.

2012. jún. 9. 09:58
 14/42 A kérdező kommentje:

Emelt matek vége 50% :S

közép fizika vége lesz ha legjobban sikerül 74% lehet max. Nekem elég a 70% is csak érjem el.

a testvérem akkor érettségizetz amikor még nem volt ez az emelt-közép fassàg màrbocsánat. Elhiheted nagyon okos + igazi vezéralkat én is ilyen akarok lenni..de közelèbe se vagyok az eredményeinek.

2012. jún. 9. 11:01
 15/42 anonim ***** válasza:

Nem "fasság". Sokkal több értelme van mint a régi rendszernek.

Egyébként a régi rendszerben, minden érettségi a mai középszintnek felel meg.

Elhiszem hogy okos, meg vezéralkat, de a 100% az akkor is hihetetlen, esetleg 98%, de hibátlanul gyakorlatilag lehetetlen érettségizni. Kivéve persze ha akkora szerencséje van, hogy pont olyan kérdéseket kap, amiket tud. De valami elszámolás, elnézés, mindig be csúszik.

De egyébként sem a testvéredhez kéne mérni magad. Hát a matek az valóban nem a legjobb, de egyébként sem az érettségi számít. Majd egyetemen jobban odafigyelsz a tanulásra.

De mondjuk aki "vezéralkat" akar lenn, az megtanulhatna írni, például. Illetve aki "vezéralkat" akar lenni, az nem nyavajog rajta, hogy nem lett 100% az érettségije.

2012. jún. 9. 11:34
 16/42 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozom. Csak magam alatt vagyok és a pokolba kivànom az egészet.. De ezzel se megyek semmire.
2012. jún. 9. 12:34
 17/42 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel
2012. jún. 9. 13:50
 18/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Ezek szerint semmilyen hàtrànyba nem fogok kerülni ez csak az egyetem miattt fontos. Onnan meg màr lènyegtelen.

Ideje hogy felrázzam magam.

2012. jún. 9. 15:07
 19/42 anonim ***** válasza:
Simán lehetsz! Tök jó a fizika négyes is!
2012. jún. 9. 23:38
 20/42 A kérdező kommentje:
Nem az. Nekem lett a legrosszabb az évfolyamon. Ès a csalàdban is nekem a legrosszabb az érettségim. Egyenlőre ezen a tényálláson vagyunk. Ez az év semmiben nem kedvezett nekem. Van ilyen. Csak nehezen fogadom el hogy kudarcot vallottam.
2012. jún. 10. 01:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!