Elfogott már téged is az érzés? "Szeretnék zseni lenni! "
Figyelt kérdés
Amikor megnézek egy-egy feltalálós, kutatós, technikai filmet, akkor majdnem mindig rámtör a vágy, hogy többet és többet akarok tudni a világról, a technikáról, hogy én is hozzáadhassak valami újat ehhez a világhoz. De sajnos nem vagyok túl okos, igaz hogy egyetemista vagyok, de a képességem ehhez(a zseniséghez) édeskevés, és amikor erre rádöbbenek, annyira elkeseredem.
Csak én szoktam ilyeneken gondolkodni, vagy Nektek is volt már ilyen érzésetek, hogy "szeretnék zseni lenni"?
2012. jún. 2. 23:10
11/12 anonim válasza:
Kicsit késői a válasz, de sebaj.
Nem! 141 az IQ-m, és nem vagyok boldog, nem tudok semminek sem örülni. Évek óta depresszió súlyt. Bár a gondolkodás a mindenem, nincsenek barátaim, nincs senki aki megbecsülne. Közel sem vagyok zseni, de annak sem örülök ami vagyok.
12/12 anonim válasza:
De! Minden téren. Azt akarom, hogy minden téren zseni legyek. Vagy több téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!