Van még esélyem bepótolni? (lent)
Figyelt kérdés
Állatorvosira szeretnék menni. Most vagyok 10.es és ez az utolsó évem kémiából. Szeretnék abból fakultálni ami ugye szép és jó, csak örülök ha meg kapom a hármast idén. Sajnos 8-9 -ben eléggé elhanyagoltam a tanulást így nincsenek alapjaim. Szerintetek egy nyár alatt be tudok pótólni három évnyi anyagot, hogy biztos alapokkal mehessek fakultálni?2012. máj. 1. 13:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem meg lehet oldani. Ha rám hallgatsz inkább beszélj a tanároddal mond el neki hogy mi a terved és hogy készítsen fel. Még van 2 éved az idő alatt eljársz külön órákra és akkor szépen behozhatnád a lemaradást.
2/3 anonim válasza:
Simán.Minden könyvre szánj két hetet ,egyáltalán nem olyan vészes.Én most fogok érettségizni és nagyon sok mindent felejtettem de másfél hónap allatt felkészültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!