Mennyi esélyem van 23 évesen állatorvosit elkezdeni? Elhasználtam már 5 év állami finanszírozott évet nyelvszakokra. De minden vágyam h állatorvos legyek.
Nem. Fizetned kell. Bár attól függ, hogy milyen szinten használtál el 10 félévet, az még lehet, hogy maradt 2.
De ha van egy alap meg egy mesterszakos diplomád, akkor már csak költségtérítésesen tanulhatsz.
Van már diplomád is, vagy csak elhasználtad a féléveket, de nincs diplomád?
Ha az előbbi, akkor a maradékot felhasználhatod tudtommal.
Ha az utóbbi, akkor kérdez utána felvi jogásznál, mert tudtommal most ez is változott vmit a nagy oktatási törvénnyel.
Viszont az állatorvosi azt hiszem 10 féléves, szóval vmennyit így is úgy is fizetned kell, és bizony nem olcsó.
(1 milla/félév körül van).
Viszont biológiából és kémiából kötelező emeltezni.
Ha tudnám leírtam volna. Azért írtam, hogy a felvin érdeklődj, mert ott biztos választ adnak.
Vagy keresd meg a törvényt és olvasd el.
Szia!
Celod meg az allatorvosi? En is hasonlo feltetelekkel keszulok az orvosira,ha gondolod beszelgethetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!