Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanítói diplomám van. Szívesen...

Tanítói diplomám van. Szívesen tanulnék pszichológiát. Érdemes? Mennyibe kerül egy félév levelezői tagozaton? Ha már van egy diploma, hogyan zajlik a felvételi?

Figyelt kérdés
Milyen felvételi követelmények vannak egy diplomásnak? 30 évesen érdemes még belevágni? Egyébként legjobban a kriminálpszichológia érdekel. Úgy tudom, 5 év a pszicho szak, és utána szakosodhatok. Ha így van, az még hány fél évet jelent? Köszönöm!!!! Ha lehet, olyanok IS írjanak, akik úgy felvételiztek, hogy már volt egy diplomájuk.
2009. jún. 20. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szia! Nem tudok priviben irni, mivel sajnos nincs lathato e-mail cimed.

Picit lehet felrevezettelek, amiert elnezesedet kerem, igy utolag...igazabol azt hiszem sokat nem tudok segiteni:(

en most iden erettsegizek eloszor (remelem utoljara:P)...nem Magyarorszagon lakom, ezert lehetosegem volt kozepiskolaban tanitoi diplomat(pontosabban ovono es tanitonoi) szereznem. es a pszichologiara gondoltam, mar kiskorom ota azt szeretnem, nalunk teljesen mas rendszer van, erettsegi atlag es a kozepiskolai atlag szamit bejutasnal (azt hiszem ez Neked nem segitseg)...

nalunk allamvizsgaig kell letenni a nyelvvizsgat, azt hiszem ott is, ha jol ertettem a kinti rokonaimtol.

szoval sajnalom, de nem tudok segiteni. elnezest, es kitartast!!!

2009. jún. 21. 21:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem baj, de segítettél, mert a kitartásod és az elszántságod jó irányba terel engem is! :) Sok sikert álmaid megvalósításához!
2009. jún. 21. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
koszi szepen:) akkor orvendek ha segitettem:) minden jot Neked is:)
2009. jún. 22. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!