Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehet levelezőt végezni...

Hogyan lehet levelezőt végezni munka mellett? Elenged a főnököd?

Figyelt kérdés
Havonta egy hét nappali képzés.Munka mellett hogy szoktátok megoldani?
2012. ápr. 17. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Így sehogy. Olyan iskolát választottam és jártam levelezőre, ahol délután négykor kezdődött a tanítás és én 6/7 -től 2/3-ig dolgoztam. Szerintem, nincs az a munkahely, ahol ezt megengedik, kivéve, ha a munkahely irat be abba a suliba.
2012. ápr. 17. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem havonta 1 hét szabit tuti nem enged egy főnök sem.

Nincs más suli, ahol máshogy vannak a levelezős órák?

Nálunk csak pénteken és szombaton vannak órák.

Kérdezősködj, hogy mennyire veszik komolyan az iskolában a hiányzást, általában az előadásokra nem kötelező bejárni, ha megvan az anyag, otthon is fel tudsz belőle készülni, a gyakorlati órákra viszont szinte mindig be kell járni, de ha ügyes vagy és úgy vannak meghirdetve az órák, akkor össze tudod úgy rakni az órarendet, hogy 1-2 napon legyenek azok a tárgyak, amikre kötelező bejárni.

2012. ápr. 17. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!