Szerintetek van még bármi esélyem az életben?
nem tudom, jövőre hogy fog változni a tanulmányi jogszabály, de még most megteheted azt, ha nagyon rosszak a tanulmányi eredményeid, de k.rva jó érettségit írsz, akkor neked az érettségi pontszámaidat duplázzák, ergo, igen, van esélyed, de persze szerintem nyáron tegyél le egy nyelvvizsgát, jövőre minden lehet olyan versenyen indulj ahol lehet pontot szerezni (OKTV, SZÉTV), és ami a legfontosabb soha ne add fel
de persze a tanulás se mellékes, én most fogok érettségizni 3 hét múlva, úgy parázok mint a fene :), úgyhogy tudom miről beszélek :)
időben dolgozd ki a tételeket, tegyél le egy emelt szintű érettségit, hidd el, egy év az rengeteg idő, csak ne az utolsó hónapba akarj minden belegyömöszölni
sok sikert kívánok neked :)
Még van egy éved, ez rengeteg idő! Simán van esélyed még bármire, csak valóban határozd el, hogy mi a célod, és célirányosan mindig tartsd szem előtt, hogy mit kell tenned érte!
Értem ezalatt azt, hogy pl kettes matek, info meg fizika, és műszakira akarsz menni, az úgy eléggé szerencsétlen párosítás... DE! lehetséges, hogy eddig azért nem ment, mert nem tanultál rá, nem gyakoroltál... most ezen változtatnod kell mindenképp, mert tényleg még belefér, de akkor sokat kell vele foglalkoznod. A helyedben már akár nyáron elkezdeném, mert az érettségi még egy dolog, de a műszaki egyetemeken, fősulikon amilyen szinten ezeket tudnod kell... akkor majd ott leszel lemaradva, szóval tényleg szánd rá az időt, mert most még nincs túl sok dolga az embernek, belefér :)
És simán van esély, csak tényleg küzdj érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!