Lehetek-e gépészmérnök?
Figyelt kérdés
3. gimnazista vagyok, jövőre szeretnék érettségizni fizikából emelt, matekból pedig közép szinten. Ez szerintetek így jó műszakira? Egy leendő gépésznek milyen képességekkel kell rendelkeznie? Melyik egyetemet ajánlanátok?2012. márc. 25. 20:18
2/7 anonim válasza:
Ha jót akarsz akkor BME legyen az elsődleges cél!
Bocsi, ezt lehagytam.
De a fizika és a matek korrekt, azok mindenképpen kelleni fognak.
3/7 anonim válasza:
miért ne lehetnél? a szakmai tárgyakkal talán egy picivel több gondod lesz mint azoknak akik gépész suliba jártak előtte is. de egyébként ez csak szorgalom és értelem kérdése
4/7 anonim válasza:
Tök mind1, hogy milyen suliba jártál előtte, a lényeg, hogy a matek meg a fizika nagyon menjen, és akkor nem lesz gond:) Szerintem is a BME legyen az elsődleges cél, azután pedig az Óbudai Egyetem! Nekem a barátom az óbudaira jár, szintén gépészmérnökre, nincs panasz a sulira:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszolóknak! A fizika annyira nem aggaszt, inkább a matek. Szerintetek hogy tudnék belőle érvényesülni középszintű érettségivel/tudással?
2012. márc. 26. 21:56
6/7 anonim válasza:
Ahogy én. Szar voltam középiskolában matekból, most BsC-n én vagyok a legjobb.
7/7 anonim válasza:
attól hogy te középszinten érettségizel matekból, még megtanitják azokat is amik az emeltszintűben vannak, tehát a tudásod nem egyenértékül az érettségivel, meg úgy összességében a jegyeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!