Villamosmérnökin a matek sokkal nehezebb, mint a gépészmérnökin? És a Proginfón és a mérnökinfón még nehezebb?
ha jól tudom nálunk (bme) a villanyosok 4 félév matekot tanulnak, a gépészek csak 3-t (bsc). én személy szerint nem találtam nehéznek a gépész matekot, de állítólag ez is a nehezebbek között van az egyetemen belül. gondolom a villamosmérnököknek egy fokkal nehezebb lehet (hallomásból), de ez gondolom tanár függő is. alapvetően annyira számottevő különbség nincs, h ha az egyik jól menne, akkor a másik sehogy.
a többi kettőről fogalmam sincs
A villanyos és a gépész matek teljesen egyforma (persze ami közös), tematika szerint nézve.Ettől nem hinném hogy eltérnének, de villanyon van valszám és számítástudomány is.
Mérnökinfón 2 analízis, 2 számításelmélet és 1 valszám van.
Ott az analízis több kredit mint gépészkaron, de nem nehezebb csak annyival hogy zh-n van 1-2 kisebb bizonyítás is, a feladatok viszont nem vészesek, sőt talán könnyebbek is, de persze a tematika nem teljesen egyezik. Az infósoknak a számításelmélet a nagyobb akadály. (BME)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!