Rendőrnek érdemes elmenni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 10:53
21/27 anonim válasza:
183cm magas vagyok,80kg,3éve edzek,és eddig úgy érzem hogy a világ legjobb munkáját választottam.Vagyis bocsánat..hivatását ,mint rendőr és büszke is vagyok rá!ha te is ezt szeretnéd csinálni hát rajta!:) ui:golyófogótól messze állok,de mindegy,menj egy kicsit számítógépen játszani inkább,többre nem is vagy képes,és ott legalább nem halljuk majd a baromságaidat.
22/27 anonim válasza:
Biztos állás, csak annyit tudok mondani, hogy HAJRÁ!
A legjobb amit mostanság egy fiatal választhat...
A fizu se rossz, a társaság sem, meghát biztos állás, és ez a legfontosabb!!
23/27 anonim válasza:
Vonulós tűzoltó nem leszel lány ként, de irodán dolgozhatsz. Amúgy meg igenis van dolguk, mert mindenhol ők vannak kint először. Fizetés meg nuku. A rendőr jobban keres, és sokat henyél, és ott lehetsz vonulós is nálluk. Csak meg kell tanulni azt hogy a rendszer csicskája leszel.
24/27 anonim válasza:
Háát mondjuk rendőrnek elmenni érdemes is meg nemis
Jobb ha tudod ha ott tartasz 1X h rendőr leszel korlátozzák jogaid (nem sokmindenben, de igen) viszont énis szívesen csinálnám ha sikerült volna a psychologia:D
25/27 anonim válasza:
és mivan a hadsereggel? Azok férfiasabbak, bár én is rendőr hadnagy szeretnék lenni.
26/27 anonim válasza:
kiegészítés: egy hadnagy vagy egy főhadnagy többet keres mint egy kis közrendőr őrmester.
27/27 gábor_111 válasza:
Szerintem érdemes.én ahol lakom besegítek a kmb-seknek és non ó fejek érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!