Rendőrnek érdemes elmenni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 10:53
1/27 anonim válasza:
Igen csak nehéz bejutni!Sokkal jobb nyugdij és elöbb is kapod!DE tüzoltonak még jobb oda bemész és csak egy nap van 3 riasztás és a nap többi részében alszol vagy szorakoztok a többiekkel...
2/27 A kérdező kommentje:
És hol lehet tűzoltónak tanulni? L/14
2009. jún. 14. 11:03
3/27 A kérdező kommentje:
meg az nem férfi munka?
2009. jún. 14. 11:03
4/27 anonim válasza:
A tűzoltói munka semmivel sem férfiasabb állás mint egy rendőri.
5/27 A kérdező kommentje:
Az is igaz:D
2009. jún. 14. 11:26
6/27 anonim válasza:
Első válaszoló: te ugye még csak a TV-ben láttál tűzoltókat? Tudod, azok is tűzoltók voltak, akik meghaltak a Műegyetem pincéjében, az is biztos jó szórakozás volt, hát nem?!
7/27 anonim válasza:
egyet értek az előző válaszolóval...
Amugy lehetsz női tűzoltó, de tüzet oltani nem lehet nőknek, ők akkor a kocsiban maradnak.
A műszaki mentést azt nem tudom pontosan.
Igaz, hogy sokat keresnek, amit 100%-ig megérdemelnek, emellett nagyon rizikós.
És ha azt nézzük azért is kemény mert nem mindennapi dolog, fel és lefutni a lépcsőn a SOTE épületében teljes menetfelszerelésben!! Mert ez kötelező, időnként.
8/27 anonim válasza:
az elsö válaszoló vagyok! igen tudok a müegyetemi balesetröl! de például ha nem pesten szeretne tüzoltó lenni, azért ott nincs ennyi "akció" hanem egy kissebb városban. de egyébként nekem a sogorom tüzoltó szekszárdon és ö is csak vezeti az autót és azt egy nő is tudja ha nem is olthat tüzet..
9/27 anonim válasza:
és arra gondoltatok, hogy pl egy buszbalesethez kell kimenni és a halottakat kell kivágni a járműből? nem csak tüzet oltanak meg lazsálnak sztem.
10/27 anonim válasza:
igen ehhez lelkileg(!) és fizikailag(!) is erősnek kell lenni és kitartónak!!!
Viszont ha ez megvan és tudod mire vállalkozol akkor belefoghatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!