Rendőrnek érdemes elmenni?
Érdemes, ha azt akarod sokszor hallani hogy hülye rendőr!
Keress inkább valami férfinak való munkát. Mit mondasz a fiadnak, hogy rendőr vagy ennyit tudtál összehozni... nekem égne a pofám az biztos.
Mert akkor mivan ha valaki rendőr??
Nem mindenki azért megy oda mert hülye, hanem mert mondjuk nem akar munkanélküli lenni te gyökér!
előttem szóló : tiszteletem,nálad az igazság...
égne a pofád? Soha nem tudnál bejutni,szerintem te a tipikus 150 kg utáljuk a rendőröket,hisz te soha nem lehetnél az!!!!!!!!!!!!!
lelehet pontozni,mindenkinek szíve joga,de ez így van...
17.40-es!
Na látod itt a probléma, mert nem azért megy el mert hivatástudata van, nem azért mert ő szolgálni és védeni akar, hanem azért hogy elmenjen X év után nyugdíjba, meg a semmittevésért kapja a jó fizetést.
07:37-es:
Akinek nincs hiavatástudata azt kivágják, szóval az nem fog nagy nyugdíjakat kapni megnyugodhatsz.
Ha tudnád, hogy milyen az élet Magyarországon rendőrként (nem tisztként) akkor valószínüleg nem sajnálnád a nyugdíjat sem...
Kérdező:
Jól teszed, hogy rendőrnek mész mert nem leszel munkanélküli valamint nem rossz fizetést is fogsz kapni.
Ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy így meg úgy.
Sok sikert:
B.
08-09 23:16 - re.
Te meg az a 150 cm, 42 kg hülye gyerek. akit már csak ide vettek fel golyófogónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!