Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Rendőrnek érdemes elmenni?

Rendőrnek érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 10:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A tűzoltói munka semmivel sem férfiasabb mint egy rendőri? Hát nem tudom, hogy te ezt tapasztaltad-e, de még olyat nem láttam, hogy a rendőrök egyensúlyoznak egy félig leszakadt tetőn, vagy éppen vaskos farönköket cipelnek, esetleg autókat állítanak fejtetőről vissza stb.stb. Nem nőnek való, ahogy szerintem a rendőri munka sem nőknek való. Elnézést kérek, nem véletlen hogy ilyen a mai magyar rendőrség, ahol 50kg-os nők foglalnak helyet a szervben. Azért régen ilyen a csendőrségnél nem volt, meg olyan sem hogy nő csendőr lett volna.
2009. jún. 24. 20:06
 12/27 anonim válasza:
23%

Érdemes, ha azt akarod sokszor hallani hogy hülye rendőr!

Keress inkább valami férfinak való munkát. Mit mondasz a fiadnak, hogy rendőr vagy ennyit tudtál összehozni... nekem égne a pofám az biztos.

2009. júl. 28. 22:14
 13/27 anonim ***** válasza:
81%

Mert akkor mivan ha valaki rendőr??

Nem mindenki azért megy oda mert hülye, hanem mert mondjuk nem akar munkanélküli lenni te gyökér!

2009. aug. 9. 17:40
 14/27 anonim ***** válasza:
93%

előttem szóló : tiszteletem,nálad az igazság...

égne a pofád? Soha nem tudnál bejutni,szerintem te a tipikus 150 kg utáljuk a rendőröket,hisz te soha nem lehetnél az!!!!!!!!!!!!!

lelehet pontozni,mindenkinek szíve joga,de ez így van...

2009. aug. 9. 23:16
 15/27 anonim ***** válasza:
79%

17.40-es!

Na látod itt a probléma, mert nem azért megy el mert hivatástudata van, nem azért mert ő szolgálni és védeni akar, hanem azért hogy elmenjen X év után nyugdíjba, meg a semmittevésért kapja a jó fizetést.

2009. aug. 10. 07:37
 16/27 anonim ***** válasza:

07:37-es:

Akinek nincs hiavatástudata azt kivágják, szóval az nem fog nagy nyugdíjakat kapni megnyugodhatsz.

Ha tudnád, hogy milyen az élet Magyarországon rendőrként (nem tisztként) akkor valószínüleg nem sajnálnád a nyugdíjat sem...

2009. aug. 10. 20:42
 17/27 A kérdező kommentje:
Azért akarok elmenni rendőrnek mert 14 vagyok és már első osztályos korom óta rendőr az álmom. Polgárőr is vagyok!!! Rendőrre mindig van szükség!!! És nem azért megyek el rendőrnek mert nyugdíjba megyek hamar.
2009. aug. 11. 12:02
 18/27 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Jól teszed, hogy rendőrnek mész mert nem leszel munkanélküli valamint nem rossz fizetést is fogsz kapni.

Ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy így meg úgy.

Sok sikert:

B.

2009. aug. 11. 16:15
 19/27 anonim válasza:
Legyél inkább asztalos az azért szebb szakma. Vagy erdész.
2009. aug. 27. 18:40
 20/27 anonim válasza:
0%

08-09 23:16 - re.

Te meg az a 150 cm, 42 kg hülye gyerek. akit már csak ide vettek fel golyófogónak.

2009. aug. 27. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!