Érdemes-e rendőrnek tanulni ebben a mai világban?
Figyelj!
Nézz végig a rendőrségen 2006-ban összeverték, aki épp arra járt, nem csak azokat, akik randalíroztak, törtek- zúztak, mert ha azokat verték volna csak el, akkor azt mondom, hogy nem szép, de inkább, minthogy szétbasszák a várost, bár, az egész eleve a rendőrség uszítására, provokálására kezdődött...
A legnagyobb baj azzal volt, hogy a járókelő aki haza próbált menni, pont arra, azt is visszatartották, és elverték, viperával(teleszkópos vsbot, ólommal a végén)
Akinél magyar zászlót láttak ugyanezzel összeverték, a zászlókat megtaposták, és nagyon sok rendőr ezt kiabálta: "rohadt magyarok"
Majd, a terrort levezénylő, tiszteket kitüntették...
Nekem egy rokonom rendőr volt, de otthagyta, és inkább TAKARÍT 60 X ÉVIG MINIMÁLBÉRÉRT de ő azt mondta, hogy ezt a rendszert nem fogjas védeni, és ő mesélte, hogy nagyon sokszor volt olyan, pl. 2006. októberében is a rendőrségen uszították, hergelték, idegesítették, és a parancs az volt, hogy akit érnek, verjék!!!
Egy másik rokonom is eredetileg határőr-nek tanult, de az ugye megszűnt, és rendőrként folytatta, a gyakorlati részén a sulinak egy ilyen tüntetésre vezényelték fel Pestre, Bicskéről, és elmesélte, hogy az volt a dolga, hogy ment elöl X rendőr(nem tanolók) és a tanulóknak lögdösték hátra az embereket, és nekik annyi volt a dolguk, hogy ahol érik, verjék őket...
És az a baj, hogy te hiába mondanád azt, amikor egy ilyenre kivezényelnek, hogy "Én pedig nem fogok embereket össze- vissza verni, főleg nem azért, mert magyarzászló van nála" akkor meg ennyit fogsz kapni válaszul: Köszönjük szépen, menjen haza, holnap intézzük csak a papírokat, de ha jól tudom, parancsmegtagadásért, akár eljárás is indulhat ellened...
Szerintem nagyon gondold meg, mit teszel... mert ez csak szarabb lesz
A másik pedig, hogy a rendőrök manipulált személyek...
Ezért van az, hogy korán nyugdíjba mennek, amit persze azzal magyaráznak, hogy "veszélyes munka" igen, az kb a rendőrség 10%-ának, a lényeg annyi, hogy elmehetsz nyugdíjba mondjuk 48 évesen, és emelt nyugdíjjal, és ezzel könnyen lehet manipulálni embereket, főleg most, hogy válság van, de ha rendőrnek mész hamar mész nyugdíjba, plusz jó nyugdíjad is lesz mellé.. cserében csak annyit kell tenned, hogy ha kell összeversz egy két magyart. De ha egy cigány kirabol egy boltot, és elviszi a boltban található termékek felét, és a rendőrségen kinyögi, hogy sajnos a segílyt már elittuk, meg elköltöttük aranyra, megélhatési bűnözés volt, akkor kb. kap 2 év felfüggesztettet, jó esetben letöltendőt...
Gondolj bele, hogy mit szolgálnak a rendőrök ma, csak gondold végig a rendőrség munkáját, a tapasztalatokat, hogy mit tettek... A Marian Cozma gyilkosáért felelő cigány sztojkát az osztrák rendőrök kapták el, a magyar állam szart az egészre, végülis, megöltek egy élsportolónkat, mit számít? Akik ott voltak a sztojka bandával, és részt vettek a verekedésben, csak épp nem ők szúrkodtrák meg, leültek előzetseben kb 8 hónapot, és hazaengedték őket... Komolyan? Te is ezt szeretnéd szolgálni?? Nekem augusztusban volt vallatásom, és beszélgettem a rendőrrel, aki vallatott, és elismerte, hogy ez itt már nagyon nem az, amire ő felesküdött, és a rendőr elmondta, hogy itt felejtsd azt el, hogy politikai oldaltól független bíróság. Elmondta, hogy megbánta, hogy rendőr lett, mert ma már nem a nemzetet, a népet, az embereket szolgálja egy rendőrsem, hanem gyurcsányt, vagy gordont, vagy éppen orbánt.... Élete legrosszabb döntésének tartja, hogy rendőrnek állt, de, családja van, gyereke, és máshoz meg nem ért, viszont élnie kell neki is, és a családjának is valamiből, és ez eddíg érthető, csak, az a gebasz, hogy ha mondjuk minden rendőr a sarkára állt volna, és azt mondja, hogy márpedig nem fogom a saját nemzetem egy csoportját halálra verni, mert kimegy az utcára véleményt nyílvánítani,. amihez amúgy is joga lenne, akkor már rég nem itt tartanánk, és a kormány nem érezhetné magát ilyen biztonságban...
Azért is érdemes, mert minimálbért kapsz gyakszin :P
Csak az megint más kérdés h. sikerül e bekerülni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!