Magántanulás. Lehetséges?
Ha most beszeretném adni a magántanulói kérelmemet az igazgatónak, és már minden tantárgyból meg van a 3 jegyem amiből év végén letudnak zárni (van, amiből sokkal több jegyem van)akkor már nem kell év végén osztályozóvizsgát tennem?
Hozzátenném, hogy a tantárgyak nagy részéből már nem tanulunk újat, hanem csak ismételgetünk, meg ilyen "lightos" dolgokat veszünk.
Persze nem olyan magántanulásra gondoltam, hogy házhoz megy a tanár, meg amiért fizetni kell.
Tudtommal kell osztályzóvizsga olyankor is...
De miért akarsz magántanuló lenni?
Szerintem egyáltalán nem jobb mintha bejárnál mindennap a suliba
Köszi a választ.
Nem végleg akarok az lenni, hanem mert elköltözünk, más országba, és egy jó darabig (legalább év végéig) nem lennék itthon. Persze szeptembertől újra járnék rendes suliba.
Előző vagyok
EGy ismerősöm érettségi előtt ment ki egy félévvel Angliába.
Ő is lement magántanulónak. /szalagavatója utáni nap már ment kifele/ és haza jött elballagni és leérettségizni majd vissza ment.
Tehát ilyen van.
De szerintem akkoris hazakell jönni osztályozót tenni. De erről a sulidba pontosabban tudnának választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!