Magántanulók! Jobb vagy rosszabb a magántanulás?
Figyelt kérdés
Jegyek és tudás szempontjából kérdezem2009. szept. 12. 13:13
1/22 anonim válasza:
szociálisan kimaradsz mindenböl ha az leszel...
2/22 A kérdező kommentje:
Az nem gáz, nem mintha most nem maradnék ki belőle
2009. szept. 12. 13:57
3/22 anonim válasza:
szerintem ha megvan hozzá az eszed, akkor nem rossz. az iskolában sokszor sokkal lassabban haladnak, mint, ha valaki magától megtanulná. bár én nem tudom elképzelni, hogy magamtól megtanuljam a matekot, pedig szeretem, de nem olyan, amit csak könyvből olyan egyszerűen meg lehet érteni, mint pl a törit.
4/22 A kérdező kommentje:
Én közben magántanárokhoz is járnék. És valóban, pont azért akarok otthon tanulni, mert a suli inkább hátráltat :(
2009. szept. 12. 14:19
5/22 anonim válasza:
énis magántanuló akarok lenni mert egyszerűen a suli hátráltat.annyira lassan haladunk hogy nem igaz.szerintem jobb a magántanulás a hátulütője viszont az hogy 1 idő után unalmas lesz hogy nem lehetsz suliban az osztálytársaiddal és így esetleg az is lehet hogy később megfogod utálni a tömeget,az embereket és nem akarsz majd emberek közé menni sem mert nem voltál iskolában az osztályodban.
6/22 A kérdező kommentje:
"nem lehetsz suliban az osztálytársaiddal"- utálom az osztálytársaimat
"később megfogod utálni a tömeget,az embereket és nem akarsz majd emberek közé menni"- ezen már túl vagyok :)
2009. szept. 16. 17:27
7/22 anonim válasza:
Miért érzed magad szociálisan ennyire zárkózottnak? Én is hasonló cipőben jártam, ezért kérdem. Jelenleg egyetemista vagyok.
8/22 A kérdező kommentje:
Mert eléggé szar suliba járok. Nem túlzok, hogy általánosban sokkal többet tudtam, mint most, 11.-ben. Az osztálytársaim meg mind drogos hülyék, mondjuk már nem b@sztatnak, viszont nincs egy barátom sem. Suliváltás pedig nem opció, mivel nyelvi előkészítős osztályba járok, ezért másik suliban jövőre is 11.-be járnék. 6 éves korom óta, nekem ez a 4. sulim, de mindenhol egyre nehezebben ment a beilleszkedés. Ráadásul mi a garancia arra, hogy ott jobb lesz a oktatás? Úgyhogy inkább lefosom ezt az világszégyene magyar oktatás, és egyedül csinálom.
2009. szept. 19. 10:47
9/22 anonim válasza:
Szia! Én magántanuló voltam (tavasszal érettségiztem) - bár nem én inkább azért, hogy én oszthassam be az időmet és ne más - és elmondhatom, hogy sokkal, de sokkal jobb. :)
10/22 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ne lennének normális emberek, kizárólag drogos senkiházaiak a sulidban. kicsit vissza kéne venned ebből a mindent és mindekit utálok világszemléletből és a gyűlölködésbe ölt energiádat arra fordítani, hogy felkutasd a normálisakat. mindig, mindenhol fogsz bunkó, élhetetlen emberekkel találkozni, de úgy nem lehet élni, hogy magadba zárkózol és lebontod a szociális hálódat. az ilyen alakokat magasról le kell szarni és olyanokkal kell barátkozni, akik hozzád illenek. hidd el, ha nem is sokan, de még vannak értelmes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!