Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Magántanulók! Jobb vagy...

Magántanulók! Jobb vagy rosszabb a magántanulás?

Figyelt kérdés
Jegyek és tudás szempontjából kérdezem
2009. szept. 12. 13:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
14:53- Az osztályomban tényleg mindenki vagy drogos, vagy bugris. A suliban nagyon kevés a normális ember. Az épület hatalmas, 5 iskola van összevonva. Van olyan ismerősöm, akivel már 3 éve nem találkoztam, pedig ugyanabba a suliba járunk. Ráadásul szinte az össze óránk ugyanabban a tanteremben van, szóval a dolog esélytelen. Napi 8 óra után már nincs kedvem sulin kívül barátkozni. Főként, hogy nálunk 7:30-ra kell bejárni, hazafele jövet egyszer elaludtam a buszon :S Az egész arról szól, hogy napi 7-8 órát töltök el egy olyan intézményben, ahol nem tanulok semmit, max a fű grammonkénti árát
2009. szept. 19. 15:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj valakit keresni aki szimpatikus akár másik osztályból egy szünetben vagy valami.A sulim nagyrészét én is utálom mert hasonló a helyzet nálunk is.Rendszerint 8órám van és én 7re járok ami azt jelenti hogy 5kor kelek a busz miatt.Délutánra nekem sincs sok energiám mással foglalkozni max kicsit tanulok és vége a napnak ó.De próbáld meg hétvégén a barátkozást hidd el egyre jobb lesz.
2009. dec. 22. 18:06
 13/22 anonim válasza:
én isrohadtul utálom az o társaimet de ebbe most ne menjünk bele azt akarom kérdezni h drága e a magántanár?
2010. márc. 29. 14:15
 14/22 anonim válasza:
én most megyek 8.o-ba de én is magántanuló akarok lenni a sulim nagyon szar a kölykök meg bunkó fafejű hülyék sokat olvastam erről és szinte mindenki azzal jött hogy "jaj de a közösség" én úgy vagyok vele hogy leszarom a közösséget ezalatt a 7 osztály alatt ez a negyedik sulim de ez eddig a legrosszab de a legtöbben mindig azt írják hogy aki magántanuló az jobban jár (vagyis kitűnő lesz)
2011. aug. 9. 20:20
 15/22 A kérdező kommentje:

Nekem végül összejött a dolog, az előző tanévben magántanuló voltam. Nem félévi vizsgákat tettem, hanem dogákra jártam be. Így szinte minden héten legalább egyszer, de általában kétszer bementem. Októberben fordult elő egyedül, hogy nem mentem 3 hétig. A jegyeim általában jobbak lettek, csak nem az érettségi tantárgyakból sajnos :D

A közösség hiányát egyáltalán nem éreztem.

2011. aug. 9. 21:22
 16/22 anonim ***** válasza:
És hogy értesítettek róla,hogy dolgozat van? Ezt így megengedte az igazgató?
2012. aug. 26. 08:17
 17/22 A kérdező kommentje:
Az igazgató megengedte. A dogákról úgy tudtam, hogy szóltak face-en, néha a tanár is felrakta e-naplóba. Ha lemaradtam róla(ami most utolsó évben gyakran előfordult), akkor egyszerűen megírtam később.
2012. aug. 26. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Milyen indokkal kérted a magántanulói státuszt? Ugyanabban a helyzetben vagyok mint te.
2012. aug. 28. 16:47
 19/22 A kérdező kommentje:

Én elmentek pszichológushoz, ahol azt mondtam, hogy nem tudok figyelni az órákon stb... Szerintem amúgy is megadták volna az engedélyt a suliban. Egyébként lehet, hogy 18 éves kor felett nem is kell indok, mert tőlem második évben nem is kértek.

Ha elmész egy pszichológushoz, és mondasz vmi indokot(probléma a koncentrálással, stressz, pszichoszomatikus tünetek), és persze a szüleid is támogatnak, akkor nem lesz baj. Az a fontos, hogy a szüleid írjanak mindent, mert miután én magántanuló lettem, sokan próbálkoztam, de csak azoknak sikerült, akiknek a szülei intézték a dolgot.

2012. aug. 28. 16:59
 20/22 anonim ***** válasza:
köszönöm :) és be kell menni az igazgatóhoz személyesen? vagy levélben is lehet intézni? bocsi a sok kérdésért:D
2012. aug. 30. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!