Félek az érettségitől, elmondanátok hogy is zajlik ez?
Sziasztok!
Na most már én is félek, még van 5 irodalom tételem amit még meg kell tanulni, holnaptól ismétlek.
Nekünk azt mondta a tanár, hogy a törihez két oldalas forrást fog adni, mindegyikhez. Az jó, mert lehet rizsázni a képekről, ábrákról. Úgyhogy attól nem félek, annyira! Angol nem izgat különösképpen.
A magyarnál meg ott lesznek a feladatok, azt kell megcsinálni, meg 5 percet rizsázni egy versől, vagy könyvről. Az is menni fog.
Én a jövőhét elején kezdek...............
Hajrá mindenkinek!
ismét a magas vérnyomásos :D:D
22.én derül ki hogy melyik nap de szeretnék minél hamarabb túlesni rajta
2. vagyok
Én első napos voltam és első csoportos.Úgy osztottak be ahogy akartak ezt a tanárok döntik el.Nem név alapján hanem h monsjuk az első csoportban azért jók legyenek ne égjünk le a diri előtt aztán lehet lazább és így tvább.Én 8kor mentem be 1kor jöttem ki.Közben lehet enni,inni,mmint kint bent nem,pisi stb,de ha kihúzod a tételt akkor már ki nem mehetsz,szóval addig.
Am nem nagy cucc,bár tanárfüggő is,nekem könnyne ment:)
Én két éve pont a szülinapomon szóbeliztem és a névsorban én voltam az utolsó... Az egész napot végig idegeskedtem, azt hittem, ott maradok :)
Végül nem lett semmi gáz. Behívtak, kihúztam egy tantárgyból, szépen írtam egy vázlatot magamnak és utána kimentem, felolvastam a lapról. Utána szép sorjában a többi tantárgyból. Lényeg, hogy magabiztosnak tűnj, mert akkor elhiszik, hogy tudod.
A töri forrásban meg sok minden benne van + használhatsz töri atlaszt, amiben az összes évszám benne van és simán kinézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!