Félek az érettségitől, elmondanátok hogy is zajlik ez?
Ha azon izgulsz hogy mit gondolnak rólad mások és hogy nem fog sikerülni akkor a stressztől tényleg nem fog!
Attól függ hogy az éretségi isrásban vagy szóban zajlik...
Ha írásban akkor egy egész csoport/osztály lesz bent...ha szóban akkor egyedül.(tanárok stb)
Ha tanultál nincs miért félned.Éretségi elött néhány órával fusd át az anyagot,aztán ne gondolj rá!(mert csak össze kavaradosz)Amikt feladtak távpontok azokból fognak kérdezni.
A többi kérdésre nem tudom a választ.
Nyugi,az egész olyan mint egy nagy felelés.Én szinte alig tanultam valamit mégis olyan szépen leérettségiztem:)
Az egész annyi,hogy adott napra beírnak mindenkit,5-6 ember bemegy,kihúzzátok a tételeket,kidolgozzátok és felmondjátok.Ha esetleg nem megy egy akkor póttétel,de akkor a legjobb jegy a 3as,erre figyelj(nekem kellett filozófiából sajna:P).A töri könnyű,mindent leírnak a forráson,én olyat húztam amit át sem olvastam a forrásokból 90%osra elmondtam:)A magyarnál a memoritereket kiírhatod a segítségből,a lényeg,hogy rizsa és összefüggő mondatok,legyél magyabiztos mert ha látják h hezitálsz akkor megszivathatnak,ez inkább az elnnökre vonatkozik a tanárok rendesen általában.Az nyelv is könnyű mi van még,jah a nylevtan.hát az neccesebb de sztem át lehet vészelni:)
Mindig kapsz kidolgozási időt,azt használod és kész
Sztemnem nagy ördöngősség majd ha a fősuliról egyetem re visszagondoldz akkor az érettségi kutyafüle lesz a vizsgadőszakhoz képest:D
utolsó magas vérnyomásos vagyok :D
egy helyen zajlik midnen
nemész kihúzod a nyelvet és azt állitolag egyből mondod is
majd kihuzol egy másikat és kapsz 30 percet minimum addig azt kidolgozod meg elmélkedsz rajta és igy tovább jön a többi
szóval jópár óra alatt lezavarod az egészet
nekem is szóritsatok 22.-23.án :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!