Lehetek így orvos?
Idén félévkor bioszból 3-as voltam.Lehetek így orvos?
(egyébként még a rendőr szakmán gondolkozom,melyik a jobb szerintetek?)
Utolsó, ezt úgy írtad, mintha olyan könnyű lenne bekerülni/elvégezni (!) az orvosit. Mindegy.
Hát 3-as biosszal nem lehetsz, mivel emelt szintű érettségit is kell belőle tenned és ha nem vagy belőle jó, nem is szeretnéd. De ha ezt az orvososat csak most vetted a fejedbe, akkor próbálj meg ráhajtani a bioszra, mert lehet, hogy így, hogy van vele valami célod megszereted. Aztán ha tudsz 5-ös lenni gimiben és nem szakadsz bele, akkor persze, lehetsz:)
1. és 2. válaszolónak köszönöm. :)
Hát most 7. osztályos vagyok,eddig mindig ötös voltam,tavaly év végén lettem csak négyes,most meg ugye a hármas.
óóó általános iskola.. :) anno 2-es voltam (általánosban) kémiából, jelenleg gyógyszerkémia szakon tanulok. persze, középsuliban vagy érettebb voltam már, vagy többet tanultam kémiára meg biológiára, nemtom, de én az általános iskolás jegyek miatt nem paráznék :) gimiben kell majd odatenni magad, kémia bio fakultációkkal, extra tanulással, olvasással, úgyhogy ne aggódj, hogy mit mond egy általános iskolai tanár, a gimiben úgyis tök előröl kezditek a bio-t.
saját sztori: nekem anno a kedves tanárnéni megmondta, hogy semmi esélyem sincs semmilyen természettudományi képzésen, nemhogy kémián. na, ilyenkor nevetek egy jót, 2 év egyetemet már lenyomtam, nulla bukással és jó jegyekkel (és kőkemény tanulással persze!) azóta sem láttam azt a tanárnőt, de ha akármikor összefutok vele, tuti, hogy az arcába fogom dörgölni mekkora király lett belőlem röpke 8-9 év alatt :D
sok sikert ha ez a terved, anno én is gondolkoztam az orvosin, aztán rájöttem, hogy maga a gyógyszerkutatás jobban érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!