Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetek még orvos? Ha nem...

Lehetek még orvos? Ha nem akkor mi hasonlít a legjobban hozzá, ahol genetikát, anatómiát, neurológiát, sebészetet, stb. lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves lány vagyok, és az utóbbi időben egyre jobban érdekel a genetika,az anatómia, neurológia, és a sebészet. Viszont már van munkám és mellette már járok egyetemre, más szakon, persze levelezőm. És ahogy néztem, csak nappalin lehet tanulni, ugyebár, viszont a költségtérítéses nagyon sok, képtelenség lenne számomra azt az összeget kifizetni... A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valamilyen lehetőséget arra, h estin vagy levelezőn tanulhassam ezeket, és persze ami még hozzá tartozik. Ha nem is konkrétan orvos, de ehhez hasonló szak, ami hasonló hozzá, és nem ilyen drága. Előre is köszönöm szépen :)
2011. aug. 2. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne:) Orvosit biztos, hogy csak nappalin lehet, a klasszikusat. Talán valamilyen okj-s tanfolyam van,pl:boncmester.
2011. aug. 2. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Orvosit levelezőn nem lehet, ez szerintem egyértelmű, hogy miért. Ha csak szimplán érdekel, akkor legyen egy hobbi, manapság annyi minden elérhető a neten, hogy azzal az érdeklődésed nagyon egyszerűen kielégítheted.
2011. aug. 2. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!