Lehetek-e még orvos vagy már késő?
10. osztályos vagyok egy nem egészségügyi suliban és most döbbentem rá hogy orvos szeretnék lenni. Van rá esély h egy infós suliból jó tanulmányi eredmény mellet felvegyenek?
köszi
Hogyne! Legjobb időben jöttél rá! ;)
11-12. osztályban lesz majd olyan, hogy fakultációt. Itt majd vedd el a bioszt és a kémiát! Sok sikert! Hajrá! ;-)
más: én a nyelvviszgakövetelményt már középsuliban letudnám a helyedben!
Hat ez meglepett!mintha magamat olvasnam!En is 10. osztalyos vagyok matek-info szakon es kb ket hete dobbentem ra h orvos szeretnek lenni.Hat en nem adom fel,kemiabol es biobol jol belehuzok es megprobalok minel hamarabb osszehozni ket kozepfoku nyelvvizsgat(angol,nemet).Meg semmi nincs veszve!
Sok sikert neked!
Elsőéves vagyok orvosin, egyik évfolyamtársam 36 éves. Nem vagy elkésve :)
Amúgy meg bele kell húzni bioszból meg kémiából, és nem lesz gond.
Persze hogy lehetsz. :) Én is 10.-es vagyok, matektagozatos, de fél éve tudom, hogy orvos szeretnék lenni.
Ha jóra sikerül majd a biosz és kémia/fizika érettségid, biztos, hogy felvesznek, ne aggódj. Ehhez mondjuk tanulás kell, és nem árt, ha ezeket veszed föl faktnak.
Sok szerencsét neked és és az egyik előző válaszolónak is! ;)
Azért nehogy feladd. Ha szorgalmas vagy, a biológiát egyedül is meg tudod tanulni, a kémiát/fizikát érteni is kell, szóval abból lehet, hogy kell majd egy különtanár vagy valaki aki jól tudja és elmagyarázza. Sok sikert!
A röhögők meg ne érdekeljenek, akkor se, ha a tanárod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!